ENTREPRENEUR, HOLISTIC COACH

🌟 Upptäck Pilgrimsväg Camino de Santiago från Sverige! 🌟

🌟 Upptäck Camino de Santiago från Sverige! 🌟

Hälsningar till alla mina vänner i Sverige! Om du letar efter en oförglömlig upplevelse är Camino de Santiago, Pilgrims väg till Santiago de Compostela, liksom Sankta Birgitta något för dig! Jag är Isabel López, representant för DMC Gálica, ett företag specialiserat på resor till Galicien och organisering av pilgrimsfärder till Camino de Santiago.

Hur skulle det vara att ge sig ut på ett unikt äventyr och utforska de gamla stigarna som i århundraden vandrats av tusentals pilgrimer? Camino de Santiago tar dig genom fantastiska landskap, historiska städer och ger dig möjlighet att koppla av din ande och möta andra resenärer från hela världen.

Pilgrimsväg till Santiago

På DMC Gálica specialiserar vi oss på att erbjuda en personlig och autentisk upplevelse på Camino de Santiago. Vi tar hand om alla detaljer, från planering av rutten till bokning av boende och logistik för resan. Vårt mål är att din upplevelse ska vara oförglömlig och att du kan njuta fullt ut av denna andliga resa.

Om du är intresserad av att uppleva detta fantastiska äventyr, tveka inte att kontakta mig! Du kan nå mig via min e-postadress: isabel.lopez@dmcgalicia.com. Jag ser fram emot att ge dig all information du behöver och besvara alla dina frågor.

Missa inte chansen att vandra i de gamla pilgrimernas fotspår och upptäcka magin på Camino de Santiago! Jag välkomnar dig med öppna armar!

 

pilgrimsväg till Santiago de Compostela

🌍🚶‍♀️ Buen camino! 🚶‍♂️🌍

#CaminoDeSantiago #DMCGálica #UnikUpplevelse #Pilgrimsfärd #Äventyr #LatinosinSweden

Följ gärna @the.st.james.way