BETEENDEVETARE UTBILDNING

Certifierad Beteendeterapeut: Utforska Våra Online Kurser för Personlig Utveckling

Vill du vara en del av människors resa mot personlig tillväxt? Vår beteendeterapeututbildning erbjuder fyra omfattande kursmoduler som ger dig de nödvändiga färdigheterna för att arbeta med mänsklig utveckling.

Målet med Utbildningen: Vår vision är att forma dig till en kompetent, självsäker och insiktsfull beteendeterapeut. Vi sätter stort värde på din personliga utveckling och strävar efter att skapa en förståelse för beteendevetenskap genom integrering av olika metoder som Möt dig själv-steg, där avslappningstekniker, visualisering och erfarenheter kombineras. Utbildningen ger dig djup förståelse för hur tankar och känslor styr beteende samt lyfter fram den skiftande rollen mellan terapeut och klient med inriktning på coaching. Vi inkluderar även aspekter som dokumentation, sekretesslagar, etik och ansvarsförsäkring.

Innehåll och Syfte: Utbildningen syftar till att ge terapeuten grundläggande kunskap inom psykosyntes för att effektivt identifiera och hantera klienters problematik. Med en helhetssyn på människan inkluderar utbildningen värdefull information för både fysisk och psykisk nivå, vilket främjar framgång både professionellt och personligt.

För Vem är Utbildningen? Denna omfattande yrkesutbildning riktar sig till individer som strävar efter att arbeta med personlig utveckling online och att erbjuda tjänster både inom den offentliga och privata sektorn.

Utbildningsstruktur: Utbildningen består av fyra väsentliga delkurser som tillsammans utgör en grundlig presentation och introduktion till psykosyntes – en holistisk syn på människan med fokus på kropp och själ. Hela utbildningen sträcker sig över cirka 12 veckor på heltid.

Anmälan: För att anmäla dig, fyll i vårt kontaktformulär och ange den specifika yrkesutbildningen eller kursen du är intresserad av. Välkommen att ansluta till oss och påbörja din framgångsresa!

Frågor? Eventuella frågor innan anmälan kan riktas till Isabel Lopez på isabel@academyonline.se.

Ser fram emot att vara en del av din resa mot personlig och professionell framgång!

Med vänliga hälsningar,

Isabel Lopez
Huvudlärare


Beteendevetare utbildad på Stockholms universitet
Holistisk coach
Entreprenör

 

Betalning

Avgiften för utbildningen till Certifierad Beteendeterapeut är 16 800 kr. Du kan betala på tre olika sätt. Hela avgiften på en faktura. Per modul i förskott för 4 200 kr. Delbetalning i 12 månader för 1 500 kr per månad. Alla avgifter är inklusive moms. 

I priset ingår

  • Skärminspelade föreläsningar och bilder
  • Övningsuppgifter
  • Inlämningsuppgifter
  • Kontinuerlig support via mejl och forum 
  • Utfärdande och utskick av certifikat/diplom