ENTREPRENEUR

Upplev Fördelarna med DOT SHOT – Revolutionen inom Träningsåterhämtning

Hej alla hälsomedvetna vänner!

Jag är otroligt glad och stolt över att meddela att jag nu är ambassadör för DOT SHOT! För er som inte känner till DOT SHOT, låt mig introducera denna fantastiska produkt.

Vad är DOT SHOT?

DOT SHOT är inte bara vilken dryck som helst – det är världens första och enda vattenlösliga curcumindryck baserad på gurkmeja. Det som gör DOT SHOT så speciellt är dess förmåga att stödja kroppen i hård träning och hjälpa till med återhämtningen. Tusentals professionella idrottare använder redan denna dryck för att minska träningsvärk och hantera inflammationer.

Varför välja DOT SHOT?

 1. Effektivitet: En enda 7 cl DOT SHOT motsvarar ungefär 300 mg curcuminpulver eller 12–15 curcuminkapslar.
 2. Snabb absorption: Vårt vattenlösliga curcumin absorberas direkt i blodet och har effekt upp till 10 timmar.
 3. Hälsobenefiter:
  • Stärker immunsystemet.
  • Minskar träningsvärk och snabbar på återhämtningen.
  • Förbättrar ledernas rörlighet och funktion.
  • Främjar en normal hudfunktion, till exempel mot akne.
  • Skyddar kroppens celler med kraftfulla antioxidanter.

Exklusiv Rabatt för Er!

Som en del av mitt ambassadörskap, har jag en särskild gåva till er: använd min rabattkod MissLopez20 för att få 20% rabatt när ni köper en helkartong DOT SHOT från vår webshop dotshot.se. Och det blir ännu bättre – blir ni prenumeranter (med möjlighet att avsluta prenumerationen när ni vill), får ni ytterligare 10% rabatt!

eller

använd rabattkod MissLopez20 för att få 20% rabatt dotshot
använd rabattkod MissLopez20 för att få 20% rabatt dotshot

Det här är en fantastisk möjlighet att prova på en produkt som kan göra stor skillnad i er vardag och träning. Jag är så glad att kunna dela detta med er och hoppas ni blir lika entusiastiska som jag är!

Glöm inte att använda koden hur många gånger ni vill och sprida den till era vänner och familj. Och när ni delar er erfarenhet på sociala medier, glöm inte att tagga Dot Shot så att fler kan upptäcka denna fantastiska dryck.

Tack för att ni följer min resa och välkomna till världen av DOT SHOT!

Kärlek,