LIFESTYLE

En magisk kväll med Carolina Gynning: Smycken, Skönhet och Mingel på Maruschka de Margot

Hej kära läsare,

Jag är så entusiastisk över att få dela med mig av min upplevelse på det senaste evenemanget jag hade äran att delta i: Carolina Gynnings event på Maruschka de Margot butik på Stureplan. För er som inte känner till henne, Carolina Gynning är en kvinna med många titlar – konstnär, fri ande, Ibiza-ikon och stolt mamma till tre underbara barn. Utöver detta är hon också grundare av @GYNNINGDESIGN & @GYNNINGJEWELRY. Med sådana meriter förväntade jag mig inget annat än en kväll fylld av glamorösa smycken, fantastiskt smink och inspirerande samtal.

Här jag med fina Carolina Gynning

Här inbjudan jag fick från Anne Von Porat från Blogbiz, Stor Tack!

Carolina ginning
Carolina Gynning
maruschka de margot
Carolina Gynning

Sofia Nordgren

 

Maruschka de Margot

 

maruschka de margot mingel

Maruschka de Margot butiken var den perfekta platsen för detta evenemang, med sin eleganta atmosfär och förstklassiga service. Carolina presenterade stolt sina senaste smycken under varumärket @carolinajewelry, vilket är en fusion av hennes unika stil och passion för konst. Att se hennes skapelser på nära håll var verkligen en upplevelse i sig själv – varje smycke var som en liten konstnärlig skatt.

Men det stannade inte där. Carolina delade också med sig av sitt sminkmärke @carolinabeauty, vilket för mig som sminkentusiast var som att kliva in i en värld av färger och möjligheter. Från mjuka nyanser till djärva pigment, det fanns något för alla smaker och tillfällen. Jag kan knappt vänta med att prova på några av hennes produkter och låta min kreativitet flöda.

Denna kväll skulle inte ha varit möjlig utan det hårda arbetet och inbjudan från Anne Von Porat, manager på bloggnätverket Blogbiz, där jag har äran att ha min egen blogg. Hennes engagemang och professionalism gjorde verkligen hela evenemanget smidigt och minnesvärt.

Det bästa med Carolina Gynnings event var dock den fantastiska atmosfären och de människor jag fick möjlighet att träffa. Att umgås med gamla vänner som Sofia Nordgren och även knyta nya vänskapsband gjorde kvällen till en minnesvärd upplevelse. Champagne flödade, skratten ekade och godis förgyllde våra smaklökar – en kväll som denna är svår att glömma.

Sammanfattningsvis ser jag fram emot att fortsätta utforska Carolina Gynnings värld av skönhet, konst och design. Hennes passion och kreativitet är en ständig inspirationskälla, och jag är tacksam över att ha fått vara en del av denna fantastiska kväll.

Tack för att ni delade denna stund med mig genom min blogg. Glöm inte att hålla ögonen öppna för mina kommande inlägg, där jag kommer att dela med mig av fler spännande upplevelser och reflektioner.

Kärlek och ljus,