HOLISTIC COACH

En Resa i Harmoni Expo 2024

Hej Bloggen,

Nu är det dags till Harmoni Expo på bloggen. Alltid super trevligt!

chocolate para conectar con el universo
Murray medicine

Muray Medicine chocolate!

harmony expo
harmony expo
harmony expo
harmony expo
Mielestrega
Mielesstrega

Mielesstrega

cosmetic treasures
cosmetic treasures

Cosmetic Treasures med min kompis och ägare Victoria

Den 26-27 oktober 2024 var jag hedrad att närvara som VIP-press vid Sveriges största alternativmässa för Kropp & Själ, Harmoni Expo, som hölls i Solnahallen. Mässan, en samlingspunkt för entusiaster av personlig utveckling, holistisk hälsa och spiritualitet, bjöd på en helg fylld med fascinerande möten och upptäckter.

Ett av de mest minnesvärda mötena var med Muray Medicine, en passionerad utövare av chokladritualer. Muray delade med sig av sina insikter om chokladens helande krafter och dess betydelse i ritualer för självutveckling. Hon förklarade hur den ceremoniella användningen av choklad kan fungera som ett verktyg för meditation och inre utforskning. Det var en ögonöppnare att se hur denna söta delikatess kan transformeras till ett spirituellt redskap som öppnar dörrar till djupare självinsikt och harmoni.

Ett annat fascinerande inslag var Mielesstrage, en utställare specialiserad på honung och honungsbaserade produkter. Deras monter var en verklig hyllning till binas arbete och produkternas mångsidighet, inte bara som föda utan även som en del av välbefinnande och naturlig skönhetsvård. Jag lärde mig om hur honung inte bara nära kroppen men också själen, med dess naturligt lugnande och antibakteriella egenskaper.

Utöver dessa unika möten fanns det en uppsjö av utställare som erbjöd allt från intuitiva behandlingar och mediala läsningar till ett brett utbud av kristaller och helande stenar. Varje monter erbjöd en ny värld att upptäcka, och atmosfären av öppenhet och gemenskap gjorde att varje samtal kändes som en del av en större, gemensam resa mot välbefinnande och självförståelse.

Harmoni Expo 2024 var inte bara en mässa; det var en upplevelse som förenade människor genom gemensamma intressen inom andlighet, hälsa och personlig tillväxt. Att delta som VIP-press gav mig en unik inblick i de passionerade livsberättelserna hos några av de mest inspirerande aktörerna inom alternativ hälsa och spirituell praktik.

För alla som söker en djupare förståelse av sig själva eller bara en paus från vardagens stress, erbjuder Harmoni Expo en värdefull resurs och en kärleksfull community. Nästa år hoppas jag återigen få möjligheten att dyka ner i denna berikande miljö, och jag rekommenderar varmt att ni också gör detsamma. Vem vet vilka underbara upptäckter som väntar på just dig?