Okategoriserade

Galifornia, Richard Gere in Bastiagueiro. #galicia #spain

@misslopez i Galifornia!

oleiros santa cruz

Tillbaka hemma i Spanien och väder är perfekt för mig. Precis lagom. Jag ska avslöja mina rutiner varje gång jag kommer tillbaka till Oleiros, Galicia, Spanien. Jag älskar bland annat att gå förbi Santa Cruz slottet sedan jag var barn. En favorit i området. Så fint!

Miss Lopez Oleiros

Galifornia

Jag älskar att bada i stranden nära hem och då passar på att skapa #SHORT för min Youtube kanal. Så många som surfar och där ser man många surf elever i stranden.

I Galicia finns många fina stränder och är väldigt populär att surfa och på grund av detta, det kallas Galifornia istället av California. Rolig, tycker jag!

Förresten, den amerikanska skådespelare Richard Gere är gift med en kvinna från A Coruna, Oleiros och Richard Gere och familjen har ett hus precis i området. Det var i lokala nyheter att Richard Gere är här under sommaren och jag kan förstå varför. Det är så vacker här!

Här jag precis i Bastiagueiro stranden, en favorit från barndomen.

bastiagueiro miss lopez

 

miss lopez @misslopez

Sen i poolen. Jag älskar att kunna bada och vara i vatten varje dag. Min favorit rutin när jag är i Spanien.

miss lopez oleiros

Älskar du glass?.  Här kan du köpa glass överallt!

galicia

Här med min mamma som är 90  år  och  älskar  att  hon  mår  så  bra,  på  riktig!miss lopez santa cruz

Inte en dag utan en spansk tortilla. Här min frukost idag!.

spanska tapas tortilla

Viva spanska tortilla!