HOLISTIC COACH

Ny lansering av stödlinje helpline Hopeline online

När livet blir tufft och utmanande är det viktigt att ha någon att prata med. Oavsett om du upplever ångest, depression, stress eller bara behöver någon att lyssna på, är det viktigt att ha tillgång till en stödlinje. Men vad händer när du behöver prata med någon omedelbart och inte vet var du ska vända dig?

Det är här den nya stödlinjen kommer in i bilden som heter Hopeline online med nummer 0939 1945. En ny tjänst har lanserats som syftar till att ge stöd och rådgivning till personer som behöver prata med någon akut. Tjänsten finns tillgänglig dygnet runt, sju dagar i veckan, och erbjuder en säker och konfidentiell plats där människor kan dela sina känslor och bekymmer utan rädsla för att bli dömda eller kritiserade.

Stödlinjen är tillgänglig för personer i alla åldrar och med olika bakgrunder och livssituationer. Det spelar ingen roll om du är ensamstående förälder, tonåring som kämpar med självkänsla, eller en medelålders person som upplever stress på jobbet, tjänsten finns där för att hjälpa dig.

När du ringer stödlinjen kommer du att prata med en tränad terapeut  som har erfarenhet av att lyssna och stötta människor. Terapeuter är utbildade inom olika områden som psykisk hälsa, självmordsprevention och missbruk. De är utrustade med verktyg och tekniker för att hjälpa dig att hantera dina känslor och hitta lösningar på dina problem.

Det finns ingen anledning att känna sig ensam eller isolerad när du har tillgång till stödlinjen. Välkommen att ringa Hopeline online.