LIFESTYLE

Koalas och kanguros i Sydney

Hello från Australia!koala

Det här var ett måste för mig!, träffa riktiga koalas i Australia!.

De är så himla gulliga. Alla älskar koalas och kramas, eller hur?. Visste ni att koalas äter eukalyptus blad som är toxic som tar mycket kraft från koalas och på grund av detta koalas sover mycket och är väldigt lugna. Det var så kul att se de springa lite mellan träd. Jag kommer alltid att glömma!

Titta gärna på min Youtube kanal @misslopezcoaching där jag har laddat många videos om Australia. Kul!

Bara jag började titta på dem i Wild life Sydney blev jag mycket lyckligare på en gång. Kanske vore bra med “koalas terapi” ?.:) Vad tycker ny?

En till sak, Australia är beach lifestyle. Jag har kommit på vinter men surf paradisen finns överallt.

De som jag besökte liksom Manly beach, Bondi beach eller Google beach är väldigt fina. De påminner mycket om A Coruna beach livstil, bara lite farligare i Australia.

och visst kanguros!. Jag blev också väldigt glad att titta närmare på riktiga kanguros, Australiens symbol nästan. När jag tänker på Australia tänker på koalas och kanguros. De finns bara i Australia!

Sen blir man hungrig efter så mycket aktivitet och det var dags till en bra Aussi lunch. De tycker att fast food behöver inte vara bad food. Vad tycker ni?

Jag har så många bilder då kommer jag att blogga en del om Australia.