LIFESTYLE

Avslutar 2023: Ett år av berg- och dalbanor och hopp

Kära vänner och läsare,

Några minuter återstår innan klockslagen inleder ett nytt år, och jag reflekterar över de senaste tolv månaderna, som utan tvekan har varit de mest utmanande i mitt liv. Det här året har varit en känslomässig berg- och dalbana, en prövning av uthållighet som har tagit mig genom mörka stunder och små glimtar av ljus.

I januari mötte jag det mest smärtsamma förlusten av alla: min älskade mor. Det finns inte tillräckligt med ord för att beskriva tomheten som hennes frånvaro lämnade. Jag tillbringade en stor del av året i Galicien, mitt hemland i Spanien, hanterade ärenden relaterade till hennes bortgång och försökte hitta tröst mitt i sorgen.

Under min vistelse i Madrid hade jag möjligheten att delta i Fitur, en upplevelse som på något sätt kopplade mig till Spaniens vitalitet och mångfald. Där, mellan möten med politiker och utforskningen av turistattraktioner, fann jag ögonblick av distraktion och eftertanke.

Att leva mellan Spanien och Sverige har blivit en dubbelsidig upplevelse som har gett mig olika perspektiv och berikat mitt liv på oväntade sätt. Varje land har sin unika charm, och att hitta en balans mellan båda har varit en konstant resa av självupptäckt.

I dessa stunder av eftertanke vill jag också uttrycka min tacksamhet till dem som har gett mig stöd under detta svåra år. Gester av kärlek och solidaritet har varit som en balsam för min sargade själ och påmint mig om att jag inte är ensam på den här resan.

ge ditt stöd

Nu, i mitt hem i Spanien, är jag redo att välkomna det nya året med en blandning av känslor. Jag har en flaska champagne redo för att skåla och druvor redo för att uppfylla den vackra traditionen att äta dem när klockorna ringer in det nya året. Det är en symbolisk gest som representerar hopp och förnyelse.

När jag blickar mot 2024 kan jag inte undvika att känna en blandning av nervositet och förväntan. Jag hoppas att det nya året kommer att föra med sig ögonblick av glädje, läkning och nya möjligheter. Jag tackar alla som har varit en del av mitt liv på denna resa och ser fram emot att fortsätta dela upplevelser och skapa minnen tillsammans.

Jag skulle vilja avsluta dessa rader genom att be om ert stöd och sällskap i detta nya kapitel som öppnar sig. Känn er fria att dela era egna tankar och förhoppningar inför det kommande året. Tillsammans kan vi bygga en framtid fylld av kärlek, förståelse och förnyelse.

Med tacksamhet och hopp,

Feliz Año Nuevo 2024!

miss lopez

Här i Santa Cruz för några dagar sedanmiss lopez

 

Min  morsbegravining mor till miss lopez

 

Sista bild av min 92 år mor  i januari 2023feijo

I Fitur , här Feijo

 

miss lopez work cafe Spännande möten på WorkCafe i A Coruña! Träffade två kända YouTubers – en amerikansk tjej som älskar Spanien och en kubansk tjej som har A Coruña i sitt hjärta. Så otroligt att få dela ögonblick med dessa inspirerande själar! 🌟 #ACoruña #YouTubers

Gott nytt år, kära läsare! 🌟 Må 2024 fylla era dagar med glädje, välmående och otaliga minnesvärda ögonblick. Tack för att ni har varit en del av min resa, och jag ser fram emot att dela nya äventyr och berättelser med er under detta kommande år. Må det bli ett år av möjligheter och positiva överraskningar! 🎉✨ #GottNyttÅr #2024Adventyr