LIFESTYLE

Galicien: En Välkomnande Oas för Resande Själar

Välkomna till min blogg från Galicien!

Idag vill jag dela med mig av att jag fortfarande njuter av den vackra regionen Galicien, och denna gång hade jag turen att få besök av en kära vän från Göteborg vid namn Carmen. Carmen och jag är resekamrater, och vi har tidigare utforskat platser som Dubai tillsammans. Nu var det hennes tur att besöka A Coruña, min hemstad, och jag har välkomnat henne med öppna armar hemma hos mig i Oleiros, A Coruña.

Jag har visat henne några av de lokala underverken, som Torre de Hercules och katedralen i Santiago, med graven för aposteln Jakob. Hon är förtjust i allt, från arkitekturen till den läckra maten i Galicien. Santiago de Compostela är resmålet för pilgrimer från hela Europa.

Jag bjuder in er alla att utforska denna underbara region med oss! Galicien har alltid något speciellt att erbjuda, och jag ser fram emot att dela dessa upplevelser med vänner från hela världen. Välkomna även ni!

Till nästa inlägg,

Isabel Lopez @misslopez

catedral De Santiago de compostela sankt Jakobs grav pilgrimsväg catedral De Santiago de compostela Santiago de compostela portico de la gloria catedral De Santiago de compostela hercules tower santa Eulalia de lians Santa Cruz de oleirosbastiagueiro beach oleiros a coruna port