ENTREPRENEUR

Unika Föreläsningar för Ungdomar: Boka mig nu för en Inspirerande Upplevelse!

Unika Föreläsningar för Ungdomar: Boka mig nu för en Inspirerande Upplevelse!

Äntligen är det dags att erbjuda något speciellt för våra ungdomar! Jag är så exalterad över att kunna presentera mina fruktade föreläsningar riktade till ungdomar mellan 14-17 år.

Varför är dessa föreläsningar så viktiga?

Vi vet alla att tonåren kan vara en turbulent tid, fylld med frågor, osäkerhet och stora val. Därför är det avgörande att erbjuda våra ungdomar rätt vägledning och inspiration när de navigerar genom dessa utmanande år. Mitt mål är att erbjuda en föreläsning som inte bara informerar, utan också inspirerar och engagerar unga sinnen.

Vad kan ungdomarna förvänta sig?

Under mina föreläsningar tar jag med mig min passion för mental hälsa, motivation och entreprenörskap för att skapa en interaktiv och minnesvärd upplevelse. Jag delar med mig av personliga erfarenheter och praktiska tips som är relevanta för ungdomarnas vardag. Genom att utmana deras tankar och väcka deras nyfikenhet strävar jag efter att hjälpa dem att växa och utvecklas både personligen och akademiskt.

Hur kan du boka mig?

Det är enkelt! Du kan antingen boka mig direkt genom att kontakta mig via min hemsida här, eller så kan du använda dig av länken för Sveriges Talare för att göra din bokning. Oavsett vilket alternativ du väljer, lovar jag att leverera en föreläsning som kommer att inspirera och motivera dina elever.

Utforska inspirerande föreläsningar för ungdomar mellan 14-17 år, med fokus på mental hälsa, motivation och personlig utveckling. Boka en engagerande talare som delar personliga insikter och praktiska verktyg för att guida eleverna genom tonårens utmaningar och möjligheter. Kontakta oss idag för att ta nästa steg mot att inspirera och motivera din ungdomsgrupp!
Här jag på Marina Skolan på Djursholm Stockholm 

Utmana dig själv att ta nästa steg!

Är du redo att ge dina elever en unik och minnesvärd föreläsningserfarenhet? Kontakta mig idag på feelgoodwomanhood@gmail.com, eller info@misslopez.se, +46709993109 för att boka din tid eller använd länken för Sveriges Talare för att göra din bokning. Låt oss tillsammans göra en positiv skillnad i våra ungdomars liv!

Ser fram emot att höra från dig!

Varma hälsningar,

Isabel Lopez