ENTREPRENEUR

Äntligen dags! Nu kan du boka mig som talare hos Sveriges Talare eller direkt!

Hej Bloggen!

Äntligen dags! Nu kan du boka mig som talare!

Drömmen har blivit verklighet!

Med stor glädje kan jag meddela att jag nu äntligen är tillgänglig för bokningar som talare! Under en längre tid har jag drömt om att dela med mig av mina erfarenheter och kunskaper till en bredare publik, och nu har den drömmen äntligen blivit verklighet. Jag vill tacka Sveriges Talare där ni kan hitta min profil och även boka mig. Jag vänder mig till organisationer, skolor etc…

Min passion – att inspirera och motivera

Jag har en gedigen bakgrund inom mental hälsa, motivation, entreprenörskap och har under mina år samlat på mig en mängd värdefulla insikter och tips. Att inspirera och motivera andra ligger mig varmt om hjärtat, och jag är övertygad om att jag kan erbjuda era åhörare en både lärorik och underhållande föreläsning. Jag brinner för att sprida det holistiska tänkandet och jobba förebyggande och holistiskt.

Föreläsningar som berör och engagerar

Mina föreläsningar är utformade för att engagera och inspirera. Jag delar med mig av mina egna erfarenheter och ger konkreta tips och råd som publiken kan använda sig av i sitt eget liv. Jag brinner för mitt ämne och det tror jag märks i mina föreläsningar.

Är du nyfiken på vad jag kan erbjuda?

För mer information om mig och mina föreläsningar, vänligen besök min hemsida: https://www.sverigestalare.se/isabel-lopez

Där kan du läsa mer om mina olika föreläsningar, mina erfarenheter och vad jag kan erbjuda just din organisation, skola eller event.

Jag ser fram emot att höra från dig!

Varma hälsningar,

Isabel Lopez

P.S.

Är du nyfiken på hur jag ser ut och hur jag talar? Kontakta mig gärna för mer information.

Vill du boka mig direkt?

Du kan kontakta mig via mejl: info@misslopez.se eller via mobilen: 00 46 709993109

Tips för att boka mig som talare:

  • Besök min hemsida HÄR och läs mer om mina föreläsningar.
  • Kontakta mig via mejl eller telefon för att boka en tid för en kostnadsfri konsultation.
  • Berätta om dina önskemål och behov så skräddarsyr jag en föreläsning som passar just er.

 

Isabel.lopez.sveriges.talare

 

 

Jag ser fram emot att samarbeta med dig!