HOLISTIC COACH

En Transformerande Samtalsupplevelse: Marta Salvat och UCIM på Miss Lopez YouTube-kanal

 

Hej till alla passionerade följare av andlighet och personlig utveckling! Jag är glada att dela med mig av en verkligt berikande upplevelse: en tvådelad videointervju med den superkända Marta Salvat, en erkänd expert inom UCIM, a course in miracles . Här på Miss Lopez blogg och YouTube-kanal har vi skapat ett unikt utrymme för att fördjupa oss i andliga konversationer och personlig tillväxt.

Här är länken till intervjun med Marta Salvat

sanando las heridas del pasado con Marta Salvat @martasalvatbalaquer

Marta Salvat, en ikon inom den spanska talande världen, är känd för sina inspirerande föreläsningar och imponerande närvaro på YouTube. Hon anslöt sig till mig från Quito, Ecuador, medan jag var hemma i Stockholm. Jag måste erkänna att jag var lite nervös innan intervjun, eftersom jag har följt hennes arbete under lång tid och beundrar henne djupt. Marta är mer än en föreläsare; hon är en andlig guide som har berört många människors liv med sina läror om UCIM.

Den superkända Marta Salvat är inte bara en inspiration för den spanska talande världen, men också för oss här på Miss Lopez blogg och YouTube-kanal. Tillsammans utforskade vi djupa ämnen relaterade till inre helande, UCIM, och familjekonstellationer. Den unika insikten från Marta om hur individuell medvetenhet måste expandera för att nå massorna var otroligt inspirerande.

För att följa denna resa av andlig tillväxt och personlig transformation, gå med oss på Miss Lopez YouTube-kanal (www.youtube.com/@misslopez). Där kommer ni att hitta denna öppenhjärtiga intervju med Marta Salvat, där vi dyker djupt in i ämnen som rör UCIM och andlig utveckling.

Tack för att ni är en del av vår gemenskap för andlig tillväxt. Dela gärna era tankar och kommentarer på YouTube-kanalen. Tillsammans skapar vi en plats för djupare förståelse och positiv förändring.

Med tacksamhet och ljus, Miss Lopez