ENTREPRENEUR, HOLISTIC COACH

En Smakfull Helg på Allt om Hälsa och Food & Wine Mässan i Stockholm & en gravid Therese Neaime

Hej kära läsare!

Jag måste dela med mig av den fantastiska helgen jag hade på Stockholmsmässa, där jag utforskade två av mina favoritmässor – Allt om Hälsa och Food & Wine. Denna dag var en kulinarisk resa fylld med spännande möten och smakprov.

mielestrega

Jag testade hemma Mielestrega och nu ska vi titta för ett samarbete. Tack för proverna!

Mässgolvet var fullt av innovationer inom hälsa och mat. Från hälsofrämjande kosttillskott till smarta köksredskap erbjöd utställarna en rad inspirerande produkter. Att upptäcka de senaste trenderna inom hälsa var verkligen en ögonöppnare.   

Den nya bubbel från Lena Philipsson,PH style, säkert passar med allt!

Grundare av Go Cirkulär från Madrid. Jag tyckte att de var väldigt konsekventa produkter som vann många priser.

Bubbel på mässan!

Kaffe från Colombia. Vi även pratade om Shakira och Pique!. Vad tycker du?

Här testade rödljus som är mycket bra för hälsan utan UV strålningar. Kul & Tack till företaget!

Food & Wine-sektionen erbjöd en överflöd av smaker från olika delar av världen. Att prova på delikatesser och exotiska drycker var som att resa jorden runt på en tallrik. Smakerna var en fest för mina smaklökar, och jag kände mig som en äkta matäventyrare.

Höjdpunkten var de oväntade mötena. Jag hade äran att stöta på representanter från Colombias Ambassad, vilket gav mig en inblick i deras kultur och matarv. Dessutom fick jag chansen att träffa kändisar som Lena PH och den framstående kocken Paul Taylor. Deras närvaro gav mässan en extra dos av glamour och spänning. Jag träffade kända sångerska och vännina Therese Neaime som snart ska föda barn med 53 år!.

Här med kompis och sångerska Therese Neaime som är snart kommer att få en till barn vid 53. Grattis!. Det finns mirakler! Hon är så glad och det syns på hela Therese, så fint!

Besöket på mässorna väckte som alltid min kärlek för dessa evenemang. Det är något speciellt med atmosfären, möjligheten att prova nya produkter och möta likasinnade matentusiaster. Jag älskar att vara en del av denna värld av smaker och hälsa.

Helgen på Stockholmsmässa en smakfull upplevelse av det bästa inom hälsa och mat. Jag är fylld av inspiration och ser fram emot nästa mässa för nya äventyr och upptäckter.

Tack för att ni delade denna smakresa med mig & Feelgood!