HOLISTIC COACH

Upptäck Harmoni Expo: En Resa in i Andlighetens Värld

Hej andliga läsare!

så fina stenar!

Jag har börjat med TikTok nu. Kolla gärna mera på min TikTok: https://www.tiktok.com/@misslopezcoachHarmoni expo Solna Stockholm

Harmoni expo StockholmMiss Lopez på Harmoni expo StockholmHarmoni Expo – ett namn som låter som en port till en värld av lugn, visdom och inre balans. Jag hade nyligen privilegiet att delta i denna fascinerande andliga mässa i hjärtat av Stockholm, och jag måste säga att min upplevelse var inget mindre än en resa in i en värld av förundran. vitvaror och CRM-system Sverige är det 

För det första, vad är Harmoni Expo? Harmoni Expo är en årlig andlig mässa som hålls i Stockholm, där människor från alla bakgrunder samlas för att utforska esoterik, andlighet och personlig utveckling. Mässan erbjuder ett brett utbud av konferenser, workshops, och utställningar som alla syftar till att öppna vårt sinne och vår själ för nya idéer och perspektiv.

En av de första sakerna som slog mig var den otroliga mångfalden av utställare och konferencierer. På Harmoni Expo kan du höra föreläsningar om ämnen som tarotkort, astrologi, meditation, healing och många andra ämnen relaterade till esoterism och andlighet. Det var som en djupdykning i den andliga kunskapens ocean.

Mässan var fylld med fantastiska stenar och kristaller som inte bara var vackra utan också sägs ha andliga egenskaper. Jag blev särskilt förtrollad av stenar i form av blå ögon som gnistrade med mystik och skönhet. Dessa stenar var som små fönster till själens värld och hade en oemotståndlig dragning.

Som pressjournalist var jag privilegierad att kunna intervjua intressanta utställare och deltagare. En av mina mest minnesvärda möten var med grundare av det företaget espiritusanto.se. De erbjuder en rad andliga produkter, inklusive det välkända palo santo-träet, rökelse och mycket mer. Det var spännande att höra om deras arbete och de positiva effekterna av dessa produkter på andlighet och välmående.

Under hela mässan kunde jag känna en underström av positiv energi och en önskan att dela kunskap och vägledning för att främja andlig utveckling. Det var en plats där människor kunde fördjupa sig i sitt inre jag och utforska nya dimensioner av medvetande.

Så om du någonsin undrar över att utforska din andlighet eller är nyfiken på esoteriska ämnen, överväg att delta i Harmoni Expo nästa gång. Det är en upplevelse som kommer att fördjupa din förståelse av andlighet och öppna upp en hel värld av möjligheter för personlig utveckling.

För mer information om kommande evenemang och hur du kan delta, besök Harmoni Expo

Så släpp din nyfikenhet fri och låt Harmoni Expo vara din guide på en resa in i andlighetens värld.

Espíritu Santo på Harmoni Expo

Här med grundare av Espiritu Santo. Otrolig fina saker för dina andliga stunder!
Espíritu Santo palo santo

utöver det vanliga!

Kolla gärna den här diagram. Jag tycker att det stämmer ganska mycket

Jag kommer tillbaka nästa gång. Under tiden, släpp din nyfikenhet fri och låt Harmoni Expo vara din guide på en resa in i andlighetens värld.