HOLISTIC COACH

Hopeline Online: Mecenat Erbjudande – Ring En Terapeut för Endast 195 SEK

i samarbete med Hopeline Online: Mecenat Erbjudande – Ring En Terapeut för Endast 195 SE

Som student upplever du en mängd utmaningar och stressiga perioder. Mellan föreläsningar, studiegrupper och tentor kan det vara svårt att hitta tid för ditt eget välmående. Men nu finns det en lösning! Från den 1 november 2023 kan du som Mecenat-medlem dra nytta av ett fantastiskt erbjudande från Hopeline Online – 10 minuter med en terapeut för endast 195 SEK. Läs vidare för att upptäcka varför detta erbjudande är en viktig resurs för studenter.

Varför är detta erbjudande perfekt för studenter?

1. Flexibilitet:

Som student är din tid ofta knapp. Hopeline Online erbjuder flexibla terapitider så att du kan boka en session som passar ditt schema. Detta gör det enkelt att få stöd även under de mest hektiska dagarna.

2. Stöd under stress:

Studierna kan vara överväldigande, särskilt under tenta-perioder. En kort session på 10 minuter kan vara precis vad du behöver för att hantera stress och tryck. Terapeuten kan ge dig råd om hur du hanterar dina känslor och utmaningar på ett hälsosamt sätt.

3. Ekonomiskt fördelaktigt:

Som student vet du värdet av varje krona. Med Mecenatkortet får du tillgång till detta erbjudande till ett överkomligt pris. 195 SEK är en minimal investering i ditt mentala välmående.

4. Konfidentialitet:

Alla terapisessioner är privata och konfidentiella. Du kan vara säker på att dina känslor och problem kommer att behandlas med respekt och diskretion.

5. Fokus på välmående:

Hopeline Online hjälper dig att fokusera på ditt välmående. Terapin syftar till att utrusta dig med verktyg för att hantera stress, ångest och andra utmaningar. Det är en investering i din framtida framgång och välbefinnande.

Mecenat-erbjudandet från Hopeline Online är en unik möjlighet för studenter att prioritera sitt mentala välmående. Att kunna ringa en terapeut i 10 minuter för endast 195 SEK är ett oslagbart erbjudande. Ta hand om dig själv och din mentala hälsa genom att utnyttja detta erbjudande från och med den 1 november 2023. Ditt välmående är viktigt, och nu har du verktygen för att stärka det under din studietid.

Hopeline Online: Mecenat Erbjudande - Ring En Terapeut för Endast 195 SEK
Hopeline Online: Mecenat Erbjudande – Ring En Terapeut för Endast 195 SEK