LIFESTYLE

Stor tacksamhet för en fantastisk helg på Saltis i Stockholm – Vänner, Båtäventyr och God Mat

Hej kära läsare,

Vikten av tacksamhet idag. Jag hoppas att ni har haft en underbar helg, för jag vet att jag definitivt har haft det! Jag ville ta tillfället i akt att dela med mig av min helgupplevelse på Saltis i Stockholm, där jag fick tillbringa tid med fantastiska vänner, njuta av en båttur och smaka på utsökt mat. Det var verkligen en helg att minnas!

Här med Cristina Funke som har precis öppnat en medicinsk fotvård salong Footwell Clinic på Ringvägen 64, Stockholm.

Vi började vår helgresa med en resa till Saltis, en populär hamn i Stockholm som är känd för sin pittoreska skärgårdsmiljö och charmiga atmosfär. Vädret var perfekt för en dag på vattnet, och vi hade tur att ha tillgång till en båt. Med solen som sken och vinden i håret styrde vi ut på det blåa havet för att utforska öarna i närheten.

 

Båtturen var verkligen en höjdpunkt under helgen. Vi seglade längs den vackra skärgården och njöt av det lugnande ljudet av vågorna som skvalpade mot båten. Utsikten var magnifik, med gröna trädöar, röda stugor och klippiga stränder som passerade förbi. Vi la till vid några av öarna och tillbringade tid med att utforska deras naturliga skönhet och ta härliga bilder.

Efter vår äventyrliga dag på båten var vi alla hungriga och redo att njuta av några goda måltider. Saltis har ett rykte om sig att erbjuda läcker mat och trevliga restauranger, och vi hade verkligen tur med våra val. Vi njöt av färska skaldjur, smakrika rätter och förstås, några av havets läckerheter. Maten var både vällagad och vackert presenterad, vilket gjorde varje tugga till en kulinarisk upplevelse.

Men helgen handlade inte bara om mat och äventyr. Det var de speciella ögonblicken och skratten med mina vänner som gjorde denna helg minnesvärd. Vi delade historier, skämtade och skapade oförglömliga minnen tillsammans. Det är verkligen värt att nämna att vänner är det bästa sällskapet när man vill njuta av en helg full av glädje och lycka.

När helgen närmade sig sitt slut var det med en blandning av tacksamhet och saknad som vi återvände till vardagen. Att få tillbringa tid med vänner och utforska nya platser är en påminnelse om vikten av att ta pauser från vardagens stress. Hälsa och mat. glutenfritt. ordspråk. köpa godis online. köpa kryddor online köpa örter online.

Här på Grand Hotel. Jag tycker att jag är lite vågad att jag publicerar dessa bilder utan någon filter alls… Hoppas att ni tycker om dem.

Stor Tack till er!