LIFESTYLE

Beauty kväll med Emma Unckel & Lancome på Stureplan

Nyligen fick jag möjligheten att delta i en skönhetsträff arrangerad av Lancôme och Elle. Evenemanget var en samarbetsinsats mellan dessa erkända varumärken med målet att ge värdefulla insikter om hudvård och skönhet. Under träffen introducerades jag för olika tips som belyser hur olika ingredienser kan påverka vår hud.

Under evenemanget låg fokus på att förstå konsekvenserna av ingredienser som vanligtvis finns i hudvårdsprodukter. Experter och representanter från Lancôme och Elle delade med sig av sin kunskap och expertis och betonade fördelarna och eventuella nackdelar med olika ingredienser. Diskussionerna var informativa och engagerande och gav dig en djupare förståelse för hur du kan fatta informerade val när du väljer hudvårdsprodukter.

En höjdpunkt under kvällen var när Emma Unckel, Lancômes ambassadör för Sverige, närvarade. Emma är känd för sin expertis inom hudvård och skönhet, och hon delade generöst med sig av sina personliga tips och tricks till deltagarna. Hennes insikter var ovärderliga och erbjöd praktiska råd för att uppnå en frisk och strålande hud.

Vid slutet av skönhetsträffen blev du glatt överraskad av att få en fantastisk goodie bag som en gest av uppskattning för att du deltog. Goodie bagen var fylld med olika produkter från Lancôme, noga utvalda för att passa dina hudvårdsbehov. Den inkluderade lyxiga hudvårdsartiklar, makeup-essentials och exklusiva prover som lät dig utforska och uppleva varumärkets erbjudanden på nära håll. Goodie bagen fungerade som ett underbart minne och möjliggjorde fortsättningen på din skönhetsresa med högkvalitativa produkter från Lancôme.

 

Här kommer min Youtube video om Lancomes party hos Aller på Stureplan