ENTREPRENEUR, LIFESTYLE

Svenska Damtidning om min fam trip till A Coruna

Hej vänner!

Jag kan inte vara gladare idag! Tidningen Svenska Damtidning finns nu på alla kiosker runt om i Sverige, och det bästa av allt är att jag är med i en reportage med en Fam Grupp av kända svenska profiler, resebyråer och journalister. Tillsammans ordnade vi en resa till A Coruna, staden där jag är född, för att främja turismen till denna fantastiska plats.

Jag är så tacksam över att ha haft möjligheten att arbeta med Consorcio de turismo de A Coruna för att göra denna resa möjlig. Vi har verkligen haft det fantastiskt där och jag är så glad över att ha kunnat dela detta med så många fantastiska människor.

Jag vill uppmana er alla att köpa dagens Svenska Damtidning och ta en titt på reportaget. Ni kommer att se hur vacker A Coruna är och hur mycket det finns att se och göra där. Och självklart, om ni någonsin får chansen, så är ni mer än välkomna att besöka staden och upptäcka allt själva.

Tack för att ni läste och jag hoppas att ni också kan känna min glädje och entusiasm över denna fantastiska dag!