Okategoriserade

Reportage om A Coruna i Svensk Damtidning

Välkommen till min blogg! Idag har jag en spännande nyhet för alla som är intresserade av staden A Coruña och turismen. Jag är glada att kunna meddela er att snart kommer det att finnas en reportage om denna vackra stad, där jag kommer att synas.

Men det bästa av allt är att denna reportage har varit möjlig tack vare en fan trip som jag själv har organiserat i samarbete med turistkonsortiet i A Coruña. Vad är en fan trip, undrar ni kanske? Det är en inbjudan till en grupp inflytelserika eller intresserade personer inom ett ämne, i detta fall staden A Coruña, att besöka och uppleva allt som staden har att erbjuda.

Syftet med denna fan trip är att främja och visa upp stadens turistattraktioner, och jag kunde inte vara mer exalterad över att ha blivit vald för att delta i den. Under min vistelse i A Coruña hade jag möjlighet att lära känna stadens gastronomi, kultur och historia på nära håll, och jag måste säga att jag blev positivt överraskad av allt jag upptäckte.

I denna rapport, som kommer att sändas snart, kommer ni att kunna se allt vi upplevde under vår fan trip, samt stadens underverk i A Coruña som imponerade på oss. Jag försäkrar er att ni inte vill missa det.

Jag tackar turistkonsortiet i A Coruña för att de gav mig möjligheten att lära känna deras stad, och jag är exalterad över att kunna dela med mig av min erfarenhet till er alla genom denna rapport. Håll ögonen öppna!

Här är reportagen som kommer nu efter Påsk: