Varmt välkomna till Kimchikurser, Tapas och Sangria kväll! 🎉🍷🥢
Datum: 21 november, kl. 17:30–20:45 (dörrarna öppnar kl. 17:00)
Plats: Vulcanusgatan 14, Stockholm (T-bana St Eriksplan, ca 40 meter från utgången)
Under denna kväll får vi njuta av det bästa från två matkulturer – vi lär oss att göra traditionell Bächoo Kimchi (배추김치) och skapar olika varianter av sangria! Dessutom kombinerar vi dessa smaker med spanska tapas, inklusive tortilla.
I slutet av kursen äter vi tortilla tillsammans med vår kimchi som gjort och tapas och så klart, smakar på sangrian!
Det blir en festlig upplevelse där vi mixar spanska och koreanska smaker!
>> Ta med en burk med lufttätt lock så du kan ta hem din egen kimchi från kursen! 😊<3
Kursledare Kimchi: Helen Kim
Helen är ursprungligen från Sydkorea och har stor erfarenhet av att hålla kurser om koreanska maträtter. Hon har hållit Kimchi-kurser i många år. Tillsammans med Jini Sofia brinner de för att dela den koreanska matkulturen med andra.
Kursledare Tortilla & Sangria: Isabel Lopez
Isabel från Spanien känd som Miss Lopez, är entreprenör, författare, bloggare och YouTuber med fokus på holistiskt välmående. Hon är expert på spansk matlagning, särskilt tortilla och sangria, och arrangerar events inom matlagning.
Hur fungerar det?
Sms:a på 0702392002 och kolla om det finns platser kvar.
Swisha sedan 895 kr till 1235607361 och ange ditt namn. (tex 21 nov Kimchikurs ditt namn)
Platserna är begränsade, så boka din plats i god tid!
Anmälan är bindande, men du kan överlåta din plats om du inte kan delta.
Adress:
Vulcanusgatan 14, Stockholm
T-bana: St Eriksplan, ca 40 meter från utgången.
Vi ser fram emot att träffa er och skapa en underbar kväll tillsammans! ❤
Helen, Jini Sofia & Isabel Maria Isabel Lopez
LÄNKEN: https://fb.me/1VEAh1vmaU1GmfS