HOLISTIC COACH

Insamlingsstiftelse Inspiracle: Främja Psykisk Hälsa med Stöd från Sveriges Talare

Hej alla,

Jag, Isabel Lopez, kanske mer känd som Miss Lopez bloggare, är stolt grundare av Inspiracle. Idag vänder jag mig till er för att be om ert stöd och engagemang. Inspiracle är en insamlingsstiftelse med en vision att skapa en bättre och mer holistisk värld. Vårt mål är att främja holistiskt välmående och vetenskaplig forskning för att förbättra behandlingen av psykiska ohälsotillstånd.

Genom vårt nätverk av talare och ambassadörer, både nationellt och internationellt, strävar vi aktivt efter att sprida det holistiska tänkandet och arbeta förebyggande för att minska förekomsten av psykisk ohälsa

Jag är glad att meddela att vi har en stolt sponsor i Sveriges Talare, genom dem kan vi erbjuda inspiration till företag och organisationer. Deras stöd är ovärderligt för oss och hjälper oss att uppnå våra mål på ett kraftfullt sätt. För mer information om vårt samarbete, besök gärna deras sida här: Sveriges Talare – Inspiracle.

Vi söker också efter fler ambassadörer som delar vår vision och värderingar. Om du är intresserad av att bli en del av vår rörelse och bidra till vårt arbete, tveka inte att kontakta oss.

Idag vill jag vända mig till er, våra följare och supportrar, för att be om ert stöd. Vi behöver er hjälp för att kunna fortsätta vårt viktiga arbete. Varje donation, oavsett storlek, gör en verklig skillnad och hjälper oss att nå våra mål.

Tillsammans kan vi skapa en bättre värld genom att inspirera och stödja varandra. Besök gärna vår hemsida på www.inspiracle.se för att lära er mer om oss och hur ni kan bidra.

Tack för ert stöd och för att ni är en del av vår resa mot ett mer holistiskt och välmående samhälle.

Varmt tack,

Isabel Lopez Grundare, Inspiracle