HOLISTIC COACH, LIFESTYLE

Middag & Meditation – Spanskt Tema. Jag lagar mat på eventet i Odenplan Stockholm!

Middag & Meditation – Spanskt Tema

Datum: Fredag 2 februari
Tid: 18:00 – 21:00

Välkommen att avsluta veckan på ett fridfullt sätt genom att delta i vår avkopplande meditation, följt av en smakfull spansk vegetarisk middag i meditationscentrets lugna miljö. Denna unika upplevelse kombinerar harmonin från meditation med njutningen av en god måltid, skapad av ingen mindre än vår egen kock – dig själv!.

Meditation & Middag är inte bara en möjlighet för dig att fördjupa din meditationspraxis, utan också en chans att möta andra som delar din nyfikenhet för meditation. Oavsett om du kommer ensam eller tar med dig vänner, är alla varmt välkomna att delta i denna gemenskap.

Under kvällen kommer du att få utforska de lugna och fridfulla stunderna av meditation, ledd av våra erfarna guider. Efter meditationen väntar en spansk fest för dina smaklökar. Som kock för kvällen kommer du att skapa och njuta av en läcker vegetarisk middag, inspirerad av den spanska matkulturen.

Så ta med dig ditt inre lugn och din aptit för god mat och öppna upp för livliga samtal. Du kommer inte bara att lämna med en mätt mage, utan också med en känsla av avslappning och ett klart sinne. Det blir en kväll fylld av gemenskap, mindfulness och goda smaker.

Sätt guldkant på din fredagskväll med Middag & Meditation – Spanskt Tema. Vi ser fram emot att dela denna speciella kväll med dig och skapa minnen tillsammans. Varmt välkommen!