ENTREPRENEUR, HOLISTIC COACH

En Ny Väg till Välbefinnande: Boka Direkt med Hopeline och Spara 100 kr!

Hej kära läsare,

Efter en välförtjänt paus är jag äntligen tillbaka i Sverige och full av energi! Ibland behöver man stanna upp och ta ett steg tillbaka för att återhämta sig, och det är precis det jag har gjort. Under denna paus har jag fått möjlighet att reflektera över livet och sätta fokus på det som verkligen betyder något för mig.

Idag är en extra speciell dag eftersom det är min älskade dotters, Lisa, 30-årsdag! För exakt 30 år sedan föddes hon på Karolinska sjukhuset och det är med stor glädje och tacksamhet jag firar denna underbara människa som har berikat mitt liv på så många sätt.

Men det är inte bara Lisas födelsedag jag vill dela med er. Jag är överlycklig att kunna meddela att jag har inlett ett spännande samarbete med Boka Direkt för Hopeline. Hopeline är en plattform där ni nu kan boka tjänster med ett team av erfarna terapeuter. Oavsett om ni är intresserade av relationsterapi, samtalsterapi, själavård, ikigai eller coachning, så erbjuder Hopeline tjänster på flera språk, inklusive engelska, svenska och spanska.

hopeline boka direkt

Länken till bokningssidan är nu aktiv från den 1 februari, och för att fira denna nya möjlighet har vi en kampanj där ni får 100 kr rabatt på er första bokning. Så varför inte ta steget idag och investera i er egen hälsa och välbefinnande?

Här är länken till bokningssidan: Hopeline Boka Direkt

Jag ser verkligen fram emot att dela denna resa med er och hoppas att ni känner er välkomna att ta del av de tjänster som Hopeline erbjuder. Låt oss tillsammans skapa en plats för välmående och utveckling.

 

Tack för att ni är en del av min gemenskap och för att ni fortsätter att följa min blogg. Låt oss tillsammans göra 2024 till ett år fyllt av positiva förändringar och växande!

Tills nästa gång,