HOLISTIC COACH

Resa in i det Spirituella Riket: Ett Exklusivt Intervju med Maria Therese Bohman Agerhill

Hej bloggen!

Upptäck den mystiska världen med Maria Therese Bohman Agerhill, en erfaren spiritualistisk medium och healer som började sin resa år 2004. I denna exklusiva intervju delar Maria med sig av sina insikter och erfarenheter med ett passionerat engagemang för andlig vägledning. Tack så mycket, Maria Therese!

Maria Therese’s Påverkan

Maria Therese har varit en ledande figur inom det andliga samfundet sedan 2004, erbjudit privata sessioner, andlig vägledning och ledt seanser och mediumdemonstrationer för grupper om minst 20 personer. Som nuvarande ordförande för Mediumförbundet har hon varit central i att forma det andliga landskapet i Sverige.

Hängivenhet till Utbildning

En höjdpunkt i Marias inflytelserika karriär är hennes passion för utbildning. Sedan 2008 har hon stöttat talrika medium och healers genom kurser och workshops som spänner över mediumskap, healing, tarot, djurkommunikation och shamanistisk healing. Som handledare för Spiritual National Union’s distanskurser fortsätter hon att inspirera studenter globalt.

Författarskap och Erbjudanden

Maria är även en framstående författare med böckerna “Bevis för själens överlevnad” och “Väck din mediala sida”. Den senare finns tillgänglig som både ljudbok och e-bok, vilket ger läsarna tillgängliga vägar för att utforska sitt eget psykiska potentiell.

Internationell Utbildning och Engagemang

Hennes resa inom mediumutbildning sträcker sig till det ansedda Arthur Findlay College i England, där hon har studerat under erkända mentorer. Marias engagemang för tillväxt syns i hennes kontinuerliga strävan efter kunskap och deltagande i kurser av ledande medium både i Sverige och internationellt.

Personlig Balans

Bortom hennes andliga strävanden är Maria en jordnära individ som värdesätter tid med familj och vänner. Genom att balansera sitt professionella och personliga liv betonar hon vikten av att upprätthålla en tydlig åtskillnad mellan sitt arbete och fritid.

Maria Therese Bohman Agerhills hängivenhet för spiritualism går bortom hennes professionella roll – det är ett sätt att leva. Hennes resa, präglad av utbildning, erfarenhet och en djup anslutning till det andliga riket, tjänar som inspiration för dem som söker sina egna vägar. Delta i denna fängslande resa in i det andliga riket med Maria Therese Bohman Agerhill, där det vanliga möter det extraordinära och själens resa vecklar ut sig i dansen av ljus och energi.

Jag ser fram emot vårt framtida samarbete och är mycket glad för den möjlighet jag har fått att dela dessa inspirerande ögonblick med er.

 

För dig som är intresserad av Spiritualistisk Medium, Mediumutbildning, Andlig Vägledning, Shamanistisk Healing, Arthur Findlay College, Psykisk Utveckling, Maria Therese Bohman Agerhill Intervju, Andlig Enhet, Bevis för Själens Överlevnad, Mediumförbundets Ordförande. 

Lyssna på denna spirituell intervju med Maria Therese Bohman Agerhill!

Interview to Maria Therese Bohman Agerhill 
Resa in i det Spirituella Riket: Ett Exklusivt Intervju med Maria Therese Bohman Agerhill
Resa in i det Spirituella Riket: Ett Exklusivt Intervju med Maria Therese Bohman Agerhill. Här under intervjun.

Tack så mycket Therese!.