ENTREPRENEUR, HOLISTIC COACH

Upptäck Healingens Magi med Rabattkod Lopez hos Communicera.se

Hej kära läsare! Idag har jag något riktigt speciellt att dela med er – en exklusiv rabattkod som öppnar dörren till en resa inåt själen hos Communicera.se. Med rabattkoden “Lopez” får du hela 15 euro avdrag när du bokar den transformative sessionen “Medial Mix – Healing + Medial Vägledning”. Låt mig ta dig med på en resa där du kan utforska ditt inre och uppleva en djupgående förändring.

Linda Liv
Linda Liv

Här är Linda medium

Om Tjänsten: “Medial Mix – Healing + Medial Vägledning” Denna unika session sträcker sig över 60 minuter och är skapad av den erfarna Linda på Communicera.se. Sessionen inleds med medial vägledning, där Linda för in bekräftande och vägledande information som är skräddarsydd just för dig. Med budskap från dina guider, ditt högre jag eller till och med från dina kära på andra sidan, kommer du uppleva en anslutning till en djupare verklighet.

Avslutningsvis leder Linda dig in i en avslappnande meditation före healingen. Healingen är en kärleksfull energi som arbetar på flera nivåer – fysiskt, emotionellt och andligt. Den når alltid dit där den behövs mest och skräddarsys för att lösa blockeringar och stärka din inre kraft. Alla svarar olika på healing, men målet är detsamma: att stärka dig, öka din förmåga att agera utifrån din själ och ge dig kraften att älska dig själv.

Hur du använder Rabattkoden “Lopez”:

  1. Besök Communicera.se.
  2. Gå till bokningssidan för “Medial Mix – Healing + Medial Vägledning”.
  3. Ange rabattkoden “Lopez” vid kassan.
  4. Njut av en förmånlig reduktion på hela 15 euro från det ordinarie priset på 110 euro!

Sammanfattning: Denna session är en möjlighet att fördjupa din andliga resa, lösa eventuella blockeringar och uppleva den helande kraften inom dig. Varje steg guidas av Linda, en expert inom området, för att säkerställa att du får en meningsfull och personlig upplevelse.

Ta chansen att investera i dig själv och utforska healingens magi med rabattkoden “Lopez”. Boka din session idag och låt Communicera.se vara din guide på vägen till inre balans och välmående.

Observera: Rabattkoden är giltig under en begränsad tid, så se till att ta del av detta erbjudande snabbt!

Communicera & Feelgood!