ENTREPRENEUR

En Dag som Inspiratör på Marina Läroverket: Delning av Erfarenheter och Drömmar

Hej underbara läsare!

Jag är så glad över att få berätta om min dag som inspiratör på Marina Läroverket i Djursholm förra veckan. Att få möjligheten att dela mina erfarenheter och inspirera dessa unga talanger var verkligen en berikande och minnesvärd upplevelse.

Välkomnandet på Marina Läroverket var fantastiskt. Jag kände mig genast omgiven av en energi av ungdomlig entusiasm och nyfikenhet. Skolans atmosfär av kreativitet och lärande och jag visste att det skulle bli en dag fylld med meningsfulla interaktioner.

Mitt första tillfälle att tala till eleverna gav mig chansen att dela min personliga entreprenörsresa. Jag pratade om de utmaningar och framgångar jag stött på som kvinnlig entreprenör och invandrare. Berätta om mina erfarenheter, från att utmana fördomar till att hitta inspiration i kulturell mångfald, var en ögonöppnare för många av dem.

Efter min presentation öppnade vi upp för frågor och diskussioner. Jag imponerades av elevernas nyfikenhet och intelligenta frågor. Diskussionerna spände från affärsstrategier till personlig utveckling, och jag kände att vi verkligen skapade en öppen och inspirerande miljö.

Söker su efter en inspiratör på din skola? Ring Miss Lopez

Efter att ha sagt adjö till Marina Läroverket, kände jag en djup tacksamhet för möjligheten att påverka dessa unga själar. Att se deras ögon lysa upp av potential och drömmar var den största belöningen.Att vara inspiratör på Marina Läroverket var en oförglömlig upplevelse. Tack för att jag fick vara en del av er dag, Marina Läroverket!

Så om någon av er letar efter en talare och inspiratör kontakta mig gärna på 0046709993109

Hälsningar, Miss Lopez, Entreprenör och Inspiratör