ENTREPRENEUR, JOBB

Resan mot Livskvalitet: Min Dag på Seniormässan på Älvsjö under Kanelbulledagen

Solen lyste över Älvsjö, Stockholm den 4 oktober, och det var inte bara på grund av det fantastiska höstvädret. Denna speciella dagen var det nämligen inte bara en vanlig dag, utan det var även kanelbulledagen i Sverige. Men det var inte bara kanelbullar som stod på agendan för mig denna dag, det var också dagen då jag hade glädjen att besöka Seniormässan på Älvsjömässan. Som senior kände jag mig otroligt förväntansfull över att utforska alla fina erbjudanden och möjligheter som väntade mig där. Ibland kan jag inte tro att det är sant men så är det och hoppas att alla kan komma hit!  utforska billig snus och andra

Jag blev bjuden på goda kanelbullar på Seniormässan! Så goda! Tack!!!

När jag anlände till mässan kände jag omedelbart den härliga atmosfären som fyllde lokalerna. Människor från alla olika åldrar minglade och pratade, och det fanns en genuin känsla av samhörighet. Det var tydligt att detta var en plats där människor kom för att lära sig, inspireras och ha kul.

Jag började min utforskning av mässan med ett besök på ett företag som erbjöd fantastiska resor för seniorer. Som någon som älskar att resa var jag överväldigad av de spännande destinationerna och de förmånliga priserna som erbjöds. Det var verkligen en ögonöppnare för mig att se hur mycket som fanns att upptäcka även i min senare ålder.

 

Jag var där som Miss Lopez Media så det kändes ännu roligare!

Efter resorna begav jag mig till en monter som erbjöd smakprov på läckerheter för den kräsna gommen. Att kunna prova på olika delikatesser och prata med passionerade kockar var en kul upplevelse. Jag insåg att ålder verkligen inte behöver vara ett hinder för att njuta av god mat och nya smaker.

Hälsa och välmående är viktigt för mig, och det fanns gott om montrar som erbjöd produkter och tjänster som främjar just detta. Från hälsokontroller till träningskurser och avslappnande spa-behandlingar, det fanns något för alla behov och intressen. Det var inspirerande att se hur engagerade företagen var när det gällde att hjälpa seniorer att leva ett friskt och aktivt liv.

Mässan handlade inte bara om fysisk hälsa, utan även om att omfamna livsstilen som senior. Jag fick möjlighet att delta i diskussioner om hobbies, kultur och andra intressen som gör livet rikare och mer meningsfullt. Det var fantastiskt att se hur många möjligheter som fanns att utforska nya passioner och intressen. Rolig!

Det bästa med Seniormässan var den möjlighet den erbjöd att prata med företag och människor som verkligen förstår behoven och önskemålen hos seniorer. Alla var så vänliga och engagerade, och det var lätt att känna sig som en uppskattad besökare.

Det var också imponerande att se hur väl mässan var organiserad. Det fanns lagom mycket folk, vilket gjorde det enkelt att röra sig runt och utforska alla montrar och aktiviteter. Jag kände mig aldrig överväldigad, utan kunde ta mig tid att verkligen ta in allt som erbjöds.

Jag hittade gamla polisbilar, väldigt fina!. Det var ordning och reda!! Bra jobbat!

Seniormässan på Älvsjö, Stockholm, är en fantastisk upplevelse som återkommer år efter år på olika städer i Sverige. Det var en dag fylld av glädje, inspiration och möjligheter. Jag gick därifrån med ett hjärta fyllt av tacksamhet över att vara en del av den fantastiska gemenskapen av seniorer och med en ökad förståelse för alla de fantastiska möjligheter som finns att utforska i min senior tid. Jag ser redan fram emot nästa års mässa och allt spännande som den kommer att erbjuda. Tack!