ENTREPRENEUR

Lägg till Hopeline och Andra Favoritsidor som Webbappar på Din Mobil

Vill du göra dina favoriter hemsidor till en Webbapp på din mobil?Jag var inbjuden till ett evenemang med SJ och Visma i centrala Stockholm, där jag träffade en kvinna som ansvarade för den nya appen Adlego. Hon kommer att bli intervjuad av DN inom några dagar. Under samtalet berättade jag om Hopeline online och gav henne tips om hur man gör en hemsida till en webbapp. Jag är mycket tacksam för möjligheten och vill nu dela den med er. Så nu kan ni enkelt göra om vilken webbsida som helst till en praktisk webbapp på er mobil!

ring en coach direkt anonymt för endast 195 sek för 10 minuter
PROVA PÅ erbjudande: Ring en coach direkt anonymt för endast 195 sek för 10 minuter

Jag har skapat designen själv nu till er!

Många av oss använder webbsidor dagligen för att få information, roa oss eller utföra olika uppgifter. Det är enkelt och praktiskt att använda en webbläsare för att besöka dessa sidor, men visste du att du också kan göra dem till en webbapp på din mobils hemskärm? Detta kan göra det ännu enklare att komma åt dina favoritsidor med bara ett klick. Låt oss ta exemplet “Hopeline online” och se hur du enkelt kan lägga till det som en webbapp på din mobil.

Instruktioner om hur du lägger till en hemsida som en app på hemskärmen:

Lägg till Hopeline online på din Android-enhet:

  1. Öppna Chrome-webbläsaren på din Android-telefon.
  2. Gå till webbadressen https://hopelineonline.com.
  3. Öppna menyikonen längst upp till höger, representerad av tre punkter.
  4. Välj alternativet “Lägg till på startskärmen”.
  5. Bekräfta ditt val, och du kommer nu att ha Hopeline online som en ikon på din startskärm för enkel åtkomst.

Lägg till Hopeline online på din iPhone:

  1. Öppna Safari-webbläsaren på din iPhone.
  2. Besök webbadressen https://hopelineonline.com.
  3. Tryck på dela-ikonen längst ner på skärmen, det är en fyrkant med en pil som pekar uppåt.
  4. Välj alternativet “Lägg till på startskärmen”.
  5. Bekräfta din handling, och nu kommer Hopeline online att finnas som en snabbikon på din iPhone-hemskärm.

Att lägga till en webbplats som en webbapp på din mobils hemskärm är enkelt och praktiskt, och det gör det möjligt att snabbt komma åt dina favoritsidor utan att behöva öppna webbläsaren varje gång. Prova det själv med dina favoritwebbplatser!