Okategoriserade

Skapa Kvalitativt Innehåll på Sociala Medier: Gå med i Vår Gratis Teknikdag på Handelskammaren i A Coruna

Hej alla!

Det är en stor ära och nöje för mig att meddela att jag kommer att vara föreläsare på den kommande teknologidagen arrangerad av Handelskammaren i A Coruña. Jag vill personligen bjuda in dig till ett evenemang som lovar att vara informativt och givande.

Evenemangsnamn: Använd DIGITALT VERKTYGSPAKET för att skapa kvalitativt innehåll på sociala medier

Datum: Torsdag den 21 september

Tid: 10:00 förmiddag

Under denna dag kommer vi att utforska hur man effektivt använder digitala verktyg för att skapa högkvalitativt innehåll på sociala medier. I den digitala eran är online-närvaro avgörande för framgång för alla företag, och att skapa relevant och engagerande innehåll är nyckeln.

Under min presentation kommer jag att dela strategier och praktiska tips som hjälper dig att sticka ut i världen av sociala medier. Jag kommer att prata om hur du maximerar användningen av digitala plattformar och hur du använder DIGITALT VERKTYGSPAKET för att förbättra din online-närvaro.

Denna dag är en unik möjlighet att lära av experter inom området och att nätverka med andra affärspersoner som är intresserade av teknik och digital marknadsföring.

Missas inte chansen att lära och förbättra dina färdigheter inom den digitala världen. Vi ser fram emot att träffa dig torsdagen den 21 september kl. 10:00 på Handelskammaren i A Coruña!

Adress: Handelskammaren i A Coruña online

Anmälan: Denna dag är kostnadsfri, men förregistrering krävs.

Vi hoppas att få se dig där och dela denna berikande upplevelse med dig. Tveka inte att ta med dina frågor och var redo att lära och nätverka!

Tack för ditt intresse och vi ses nästa vecka.

Med vänliga hälsningar,

Maria Isabel Lopez

 

 

och nu på spanska:

¡Hola a todos!

Es un gran honor y un placer para mí anunciar que tendré el gusto de ser la ponente en la próxima jornada tecnológica de la Cámara de Comercio de A Coruña. Quiero invitarte personalmente a un evento que promete ser informativo y enriquecedor.

Título del Evento: Utiliza el KIT DIGITAL para generar contenido de calidad en Redes Sociales

Fecha: Jueves, 21 de septiembre

Hora: 10:00 a. m.

En esta jornada, exploraremos cómo utilizar las herramientas digitales de manera efectiva para crear contenido de alta calidad en las redes sociales. En la era digital, la presencia en línea es esencial para el éxito de cualquier empresa, y generar contenido relevante y atractivo es clave.

Durante mi presentación, compartiré estrategias y consejos prácticos que te ayudarán a destacar en el mundo de las redes sociales. Hablaré sobre cómo aprovechar al máximo las plataformas digitales y cómo utilizar el KIT DIGITAL para mejorar tu presencia en línea.

Esta jornada es una oportunidad única para aprender de expertos en el campo y conectarte con otros profesionales de negocios interesados en la tecnología y el marketing digital.

No dejes pasar esta oportunidad de aprender y mejorar tus habilidades en el mundo digital. ¡Te esperamos el jueves 21 de septiembre a las 10:00 a. m. en la Cámara de Comercio de A Coruña!

Dirección: Cámara de Comercio de A Coruña online

Registro: La jornada es gratuita, pero es necesario registrarse previamente.

Espero verte allí y compartir esta experiencia enriquecedora contigo. ¡No dudes en traer tus preguntas y estar preparado para aprender y conectarte!

Gracias por tu interés y nos vemos la próxima semana.

Saludos cordiales

Isabel