HOLISTIC COACH

Upptäck Mer om Change Makers!. Kom till Change Makers day på Cirkus Stockholm

Upptäck Mer om Change Makers Day på YouTube!

Vill du veta ännu mer om vad som väntar dig på Change Makers Day den 1 oktober 2023 på Cirkus? Då har vi något spännande att berätta för dig! Jag har nyligen haft förmånen att göra en inspirerande podcast med en av grundarna av detta fantastiska evenemang, Anette Stjernström.

Change makers day på Cirkus Stockholm den 1 oktuber

På min YouTube-kanal har jag delat den här unika podcasten där Anette delar med sig av sin vision och passion för Change Makers Day. Här får du en inblick i hur detta evenemang kom till och vad du kan förvänta dig på den magiska heldagen på Cirkus. Anette delar också med sig av sina egna erfarenheter och hur Change Makers Day syftar till att skapa en positiv förändring i en värld som behöver det som mest.

Så, om du vill höra mer om det som väntar dig och bli ännu mer inspirerad inför Change Makers Day, gå till min YouTube-kanal och lyssna på vår podcast. Det är en möjlighet att fördjupa din förståelse för evenemanget och känna dig ännu mer uppladdad för den magiska dagen då vi tillsammans kommer att skapa den förändring vi vill se i världen.

Glöm inte att prenumerera på kanalen för att inte missa några av de inspirerande innehållen om Change Makers Day och andra ämnen som rör personlig utveckling och positiv förändring. Vi ser fram emot att ha dig med oss på denna resa mot en bättre värld!

Förresten Välkommen till HOPELINE ONLINE när du behöver prata med någon!