HOLISTIC COACH

Ny podcast om ACIM på min Youtube kanal @misslopez med Mariano Menendez coach i Spanien

Välkommen till min YouTube-kanal!

Den här gången presenterar jag en exklusiv intervju med Mariano Menéndez, en erfaren coach, som tar oss “Bortom illusionerna”. I detta inspirerande samtal kommer vi att utforska hur man når den verkliga uppfattningen i våra liv enligt Un Curso de Milagros (UCDM).

Mariano kommer att dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter, avslöjande hemligheter för att övervinna illusioner och upptäcka en djupare förståelse för oss själva och världen omkring oss enligt UCDM.

Miss inte detta berikande samtal som hjälper oss att hitta vägar till en mer äkta och meningsfull uppfattning.

Gilla, prenumerera och missa inte den här unika intervjun!

Om Mariano Menendez

www.eduacaciondelanuevaera.com

@marianomenendezcoach

www.marianomenendezcoach.com