Okategoriserade

Tack till er alla som var med på Galicia eventet och res till Santiago de Compostela

Hej Bloggen

Här jag i mitten på eventet tillsammans med Jennifer Lopez och  Pablo  Zunzunegui  från  DMC  Galicia

DMC Galicia I Sverige

Foto från Cawa Media. Stor Tack!

Här är mitt brev till alla som kom på eventet.

“Först och främst vill jag uttrycka vårt uppriktiga tack för att ni var med på vårt event och för er hjälp med att främja turismen till Galicia.

Ert deltagande och stöd gjorde eventet till en framgång, och er närvaro hjälpte oss att sprida medvetenheten om Galicia som en destination för resenärer. Vi uppskattar verkligen ert engagemang och ert bidrag till att göra evenemanget minnesvärt.

Som en fortsättning på vårt samarbete vill vi återkomma till er med en presentation som inkluderar priser och detaljerad information om resor till Galicia. Denna presentation är specifikt framtagen för er, och ni är välkomna att använda den i er marknadsföring och kommunikation med era kunder.

Vi tror starkt på potentialen hos Galicia som en unik och attraktiv turistdestination och är glada över att ha er som partner i vår strävan att locka fler besökare till regionen. Tillsammans kan vi skapa fantastiska resupplevelser och ge era kunder minnesvärda stunder i Galicia.

Vi vill även informera er om att vi har skickat en länk från Cawa Media som innehåller information om eventet och en presentation om Galicia. Ni hittar länken här: 

https://cawamedia.press/2023/06/02/galicien-en-presentation/

Vi ser fram emot att fortsätta vårt samarbete och vill tacka er ännu en gång för ert stöd. Tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor eller om det är något mer vi kan göra för att underlätta vårt samarbete.

Tveka inte att kontakta mig direkt på mobilen eller mejl isabel.lopez@dmcgalicia.com

Tack!

Med vänliga hälsningar,

Isabel Lopez och DMC Galicia-teamet, Pablo & Daniel”