ENTREPRENEUR

En fantastisk Galicia event: Evenemanget med Estrella Galicia öl och vitvin från Galicia om Pilgrimsresa blev en succé!

Nyligen hade jag äran att arrangera mitt Galicia-event och jag kan med glädje säga att det blev en stor succé! Tillsammans med min vän Daniel, som spelade rollen som pilgrim och medeltidsman, samt grundaren Pablo Zunzunegui från DMC Galicia, presenterade jag en oförglömlig upplevelse. Med hjälp av en lysande vitvin från Galicia och en atmosfär fylld av spänning och positiva vibbar, fick vi alla känna på Galicias charm och lockades till att resa till denna fantastiska plats.

DMC.Galicia event

Resan tillbaka i tiden

Evenemanget var utformat för att transportera oss tillbaka i tiden och ge oss en autentisk upplevelse av Galicias historia och kultur. Daniel gjorde ett imponerande jobb med att gestalta en pilgrim och medeltidsman, vilket verkligen fick oss att känna oss som en del av det förflutna. Hans kostym och entusiasm förmedlade känslan av att vara mitt i en annan era.

Presentation av Galicia: Under min presentation delade jag med mig av min kunskap och passion för Galicia. Jag berättade om regionens rika historia, vackra landskap och unika kulturella arv. Genom bilder och berättelser kunde jag förmedla Galicias mångfald och lockande sevärdheter. Det var fantastiskt att se hur människorna i rummet blev alltmer intresserade och nyfikna på att upptäcka detta underbara resmål.

Pablo Zunzunegui och DMC Galicia

Estrella Galicia Sweden

En av höjdpunkterna på eventet var när grundaren Pablo Zunzunegui från DMC Galicia delade med sig av sina kunskaper och insikter om regionen. Hans passion för Galicia var smittsam och hans expertis om researrangemang och unika upplevelser i området var en ögonöppnare för oss alla. Det blev tydligt att Galicia har mycket att erbjuda och att det är en destination som vi inte bör missa.

Innan eventet gick vi på lunch.

En touch av Galiciens vin & Estrella Galicia öl. Bästa i världen för mig!

Under eventet fick vi också smaka på en utsökt vitvin från Galicia, vilket var en perfekt komplement till atmosfären. Vinet gav oss en smak av regionens rika vintradition och lämnade oss alla positivt berörda. Det blev en festlig stämning när vi njöt av vinet och knöt nya vänskapsband, och det ökade vår längtan att uppleva Galicia i verkligheten.

Reslusten väcks

Som en reaktion på vårt Galicia-event har jag märkt en ökande entusiasm och längtan hos deltagarna att resa till Galicia. Atmosfären, presentationen och vinet skapade en stark lockelse och övertygelse om att detta är en plats som vi alla vill upptäcka. Galicias kultur, historia och natursköna landskap har blivit en lockande dröm som vi ser fram emot att förverkliga.

galicia event

Mitt Galicia-event blev en stor succé och väckte ett genuint intresse för denna fantastiska region. Genom att återskapa historien, dela kunskap och ge en smak av Galiciens vin, lyckades vi väcka reslusten hos deltagarna. Nu ser vi fram emot att boka våra resor till Galicia och uppleva allt det underbara som denna destination har att erbjuda. Galicia, här kommer vi!