Inlägg

Lantlig inredning om du har sommarhus

Snart är sommaren här och då kommer många svenskar att bo på landet dvs sommarhuset.

När man inreder ett sommarhus så kan man inreda på ett sätt så att det ser ut som Astrid Lindgrens värld. Dvs mysigt och att det påminner om i början av 1900 talet. Ni vet när man klev in i en butik så stod expediten med förkläde och ser såg ut som pigor.

Villa man köpa godis så var det också expediten som plockade godis åt kunden. Denna service har vi knappt kvar längre i Sverige utan folk får plocka själva. Man längtar tillbaka till den tiden då allt var lite antikt och gammaldags. För vi människor längtar alltid tillbaka till vårt ursprung.

Jag har då funderat lite hur man kan inreda sitt sommarhus på bästa sätt med posters från Careofposters. Hos Careofposters är det dessutom fraktfritt om du beställer för 399 kr eller mer. För det är oftast frakten som gör att man ibland inte vill beställa eller väntar på att hitta fler saker så man får fraktfritt och nu får ni det dessutom.

Så beställa några fina posters som ni kan pryda ert sommarhus med. Det behöver inte heller kosta så mycket att inreda och göra det riktigt snyggt. Ni kan även plocka blommor på sommaren och lägga i vas med vatten. Att plocka blommor kostar verkligen ingenting då det finns massor av blommor kring sommarhus.

Här ovan ser ni verkligen en sådan butik som jag skriver om. Exakt en sådan fin butik borde också finnas på landet dvs i närheten av sommarhuset. Samt så kan man själv också inreda som ovan poster för att få en riktig lantlig känsla. Det är inte svårt gå bara in på olika loppis butiker så kommer ni definitivt hitta gamla låtburkar som man använda förut.

Det finns massor av olika posters på bl.a djur, mat och natur som du kan beställa hem. Själv gillar jag naturen, men när det gäller posters så är ovan väldigt fin. Den skulle dessutom få mycket uppmärksamhet för detaljerna är många. Man ser den från olika vinklar varje gång. Gammaldags sylt och saft kan man också se på denna poster.

Inred hemmet i mars dvs när det börjar bli lite varmare så att ni sedan kan njuta av sommaren fullt ut. Bjud hem dina grannar på saft och bullar som man gjorde på den gamla tiden i Sverige. Svensk sommar är underbart varken för varmt eller kallt utan den är bara behaglig.

Du kan även göra knytkalas när dina grannar kommer över för då behöver man inte göra allt själv. Den som hämtar den godaste fikat får en poster i gåva av dig. Se till att beställa flera så att dina grannar kan få en varsin. För då kan ni besöka varandra och beundra dessa vackra posters tillsammans. Glöm inte delad gåva är dubbel glädje dvs ge en poster i gåva till dem du verkligen bryr dig om.

Vad sägs om en kanna som ser ut som om kannan serverar kaffe?

Här ser ni fler posters med kaffe motiv något för alla tanter som älskar kafferep