Inlägg

Superman och leksaker som passar alla

Att hitta en bra present

Jag tycker att alla borde ha rätt till bra fina leksaker, speciellt på Julafton, både för stora och små. Leksaker är ju trots den perfekta presenten. Jag tycker att vi ska aldrig sluta drömma och det visar sig att lek är en av bästa terapier samt bästa sätt att utvecklas. För mig den här tiden av längtan under Jultiden är verkligen magiskt, en tid att ladda batterier för det nästa året som kommer. Förresten jag hoppas att det blir ett bra nytt år 2023 till oss alla!. Men tills dess, nu är tiden för att hitta bästa presenter att ge. Det finns så mycket glädje att dela och jag håller med uttrycket, delad glädje, dubbel glädje. Håller ni med?
Superman och leksaker som passar alla

Superman och leksaker som passar alla

Nu när året börjar ta slut, kommer till mig minne från min resa till Sydney Australia i somras. Det känns så länge sen redan. Tiden går fort, så vi ska passa på nuet, tycker jag. Jag lekte som ett barn i Madame Tussaud med alla vaxfigurer där många av dem är actionfigurer  från comic världen. Min favorit är definitivt Superman, en så lik originalet Henry Cavill, så snyggt!. En spännande äventyr för mig att vara i Australia Sydney bland alla dessa kända actions figurer och stora kändisar i vaxformat
Kolla, Superman och Miss Lopez!. Fina tillsammans, tycker jag!
Superman och leksaker som passar alla
Superman, Spiderman, Hulken, Wonder Woman, Marvel är också roliga bland andra. Vilken actionfigur är din favorit?. Jag också älskar Wonder Woman figur 30 cm Comics som passar perfekt för Feelgood Womanhood och bloggen!

Kvalitet

Jag tycker att det är viktigt att satsa på kvalitet när vi ska köpa leksaker till oss själva eller våra barn. Det är bra att variera med olika leksaker men glöm inte pedagogiska  leksaker med eftersom de väcker den naturliga nyfikenhet hos en och alla barn föds med. Om du tar till exempel ett barn som använder ett mikroskop eller ett verktyg för första gången, då vet man att synen får helt nya erfarenheter när barnet upptäcker att det finns en miniatyrvärld som vi inte kan se till vardags. Att lära sig som barn blir som en lek istället och det här är definitivt väldigt pedagogisk.

Bästa sätt att lära sig saker även i vuxen liv är att experimentera. Samtidigt för vi leker, får vi eller ditt barn träna på att tänka på olika sätt när man upplever. En bra till sak är att man behöver ofta också tänka kreativt för att klara utmaningar. Bland fördelarna med lek är att när erfarenheterna delas och diskuteras med andra blir kunskapsutbytet ännu extra stort. Kul!

Jag älskar att gå igenom leksaksbutiker som har en bra sortiment som Leksakscity, med deras roliga julklappstips där dessutom kan du hitta en fin present för alla åldrar och smaker. Bra leksaker för alla!. Perfekt.

Nu vill jag passa på att informera att ni kan använda rabattkoden lekc32-c som ger 15% på sortimentet och gäller t.o.m 2022-12-31. Den här rabatten kan ej kombineras med andra rabattkoder och gäller inte på kampanjpriser.

Visst låter rolig!. Så nu är det dags att leka på fullt allvar & må bra!