LIFESTYLE

Bildregn from A Coruna

Under fam trip med fam trip med gruppen med kända profiler i Sverige och journalister, jag tog så många bilder och hade så mycket efteråt att det är först tills nu jag har tid att visa flera bilder. Gruppen var fantastisk och hela Consorcio de turismo de A Coruna organisationen. Tack!

Resan började i Stockholm Arlanda flygplats. Jag kan tänka mig att för de flesta de kändes liksom att åka till det okända. Det var roligt att de fick vägledning från mig som har varit i A Coruna sedan jag är rädd fast jag har bott i flera länder och Sverige sedan länge.

Här jag i Torre de Hercules, A Coruna symbol. Därifrån kan man se hela A Coruna. Värd att gå upp fler än 300 steg. Har du gjort någon gång?

#visitcoruna

Alla I fam trip grupp tog många bilder därifrån. Bakom mig Jennifer Love Lopez, känd dj i Sverige. Många tror att hon är min syster.

#visitcoruna

Här Selina, journalist och guide för tillfället tog en bild på mig nära Ciudad Vieja. Jag älskar den delen.

#visitcoruna

Här från första dagen vid lunch från Consorcio de turismo de A Coruna representanter med hela gänget. Vilken mottagning!. Det kändes cool att vara VIP i A Coruna, nästan som en “statsbesök” från Sverige.

Här med snälla Selina i lilla tröja som jobbar åt Consorcio de A Coruna och som guide med mig under tiden hela gruppen var i A Coruna. Katarina från en turistagentur i Stockholm med oss och vi satt oss vid La Marina terrasserna, så typiskt Coruna, det goda livet!

Här i Monte de San Pedro efter vi alla hade top noch lunch på restaurangen Conco Mares, bland de best I Spanien. Vilken view!. Svensk Damtidning (motsvarande Hola) journalister för resor var med i bilden och under fam trip resan och snart kommer en stor reportage om A Coruna. Det känns stor!

#visitcoruna

Hercules Tower bakom oss. Kan ni de det?

#visitcoruna

Vet ni att ni kan göra den engelska pilgrimsväg från A Coruna till Santiago de Compostela. Det klass så eftersom A Coruna är närmare UK med båt eller flyg och under Medeltiden engelska pilgrims kom den vägen. Här Victoria Molina hittar tecken som visar vägen till Santiago de Compostela.

colegiata de Santa Maria A Coruña #visitcoruna

Jag älskar Colegiata de Santa Maria, en kyrka i A Coruna gamla stan ca 1000 år gammal. Min favorit!

Maria Molina

Här Victoria Molina som hennes pappa var Ambassadör från Guatemala i Spanien och andra länder njuter av A Coruna med Gusten. Här med Clarisas konvent bakom.

Therese Neaime #visitcoruna

Här kan man göra fina bilder och Victoria Molina är den som tar bilder på kändis Hollywood sångerska Therese Neaime.

El Corte Inglés

Under min fritid på lördag eftermiddag passade jag att träffa min gamla vännina Begona Folgar. Det var så roligt eftersom vi pratade om synergier och synkronicitets teori när vi plötsligt träffades andra i gruppen, inklusive Dogge Doggelito på El Corte Ingles. Det kändes overkligt för mig, men sann!

Här med Katarina och Picassos duva bakom oss. Det är på grund att Picasso brukade måla duvor i a Coruna när han lärde sig att måla. Picasso har alltid varit en förebild för mig eftersom när jag var lite ville jag bli körsnär.

Förresten, jag glömde att berätta att under lunchen på Canton 23, kom Natalia Alcayde, stor fashion Instagram influencer från a Coruna. Hon visade sina Gucci outfit.

Efter lunchen en selfie med Natalia.

Natalia Alcaide

Här med gruppen under kvällen kring tapas område, Cantones. Kan inte bli bättre!

#visitcoruna

Sist men inte minst. Det var inte direkt i programmet med killarna kunde inte stå emot att gå på match till Deportivo A Coruna. Vem inte vet om Deportivo A Coruna?. Hela värden vet, i alla fall de som älskar fotboll.

Ni ser Dogge Doggelito tillsammans med Gusten och några som bara gick förbi för att se matchen. Alla älskar El Deportivo A Coruna!. Vad rolig!.

Så nu hoppas jag att fler och fler älskar A Coruna som resedestination och får det plats på kartan som förtjänar.

Alla älskar A Coruna!. Som man säger på Galician språk ” a cidade onde ingen är forasteiro”.

Stor Kram. Vi kommer tillbaka!