Ekologisk lunch med min dotter

Idag kom min dotter från en annan stad i Sverige. Jag åkte att hämta henne på Central Station i Stockholm…
Jag vet att hon älskar ekologisk mat så jag bjöd henne på ekologisk mat så klart…Fin entre till en ekologisk restaurang i Mariatorget, eller hur?.

Allt med ekologisk touch. I love it! Fairtrade https://myaloevera.nu/

Men framför allt jag älskar smaken…fortfarande finns det kvar…Nothing like healthy food!

Men innan lunchen vet ni vad jag gjorde??. Jag lärde mig att göra en skönsam galvanic behandling hos Michaela de la Cour. Cool!
Nu vilar jag hemma och umgås med min älskade dotter. Nice!
Det känns som helgen har redan börjat för mig.
Enjoy your time with your family & feelgood.
Vi ses imorgon

Sockerbagaren

En sockerbagare är en yrkesperson som arbetar med att tillverka och sälja sockerbaserade produkter, särskilt bakverk och godis. Traditionellt sett var sockerbagare de som bakade och sålde sötsaker som kakor, tårtor, småkakor och andra sockerhaltiga produkter. I äldre tider var sockerbagare också de som tillverkade konfektyr som godis, karameller och maränger.

En sockerbagare kan arbeta med en mängd olika tekniker och ingredienser för att skapa sina produkter. Till exempel kan de arbeta med sockerpasta för att dekorera tårtor eller använda olika smaksättningar och färger för att skapa olika godissorter. De kan även vara experter på att göra bröd och bakverk som innehåller mycket socker, som t.ex. söta bullar och fruktkakor.

Även om termen ”sockerbagare” inte används lika mycket idag, finns det fortfarande yrkesgrupper som specialiserar sig på sötsaker och bakverk, som konditorer och godistillverkare.

https://matbloggerskan.se/

Tags:

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *