LIFESTYLE

Isabel Lopez på EKO i Svensk Damtidning Julglitter hos Maruschka de Margó

Ta en titt i senaste numret av Svensk Damtidning! Där finner ni mig på bilden till vänster, klädd i en mörkgrön klänning och i sällskap av min underbara vän, Victoria Molina.

Isabel Lopez på EKO i Svensk Damtidning Julglitter hos Maruschka de Margó
Isabel Lopez på EKO i Svensk Damtidning Julglitter hos Maruschka de Margó

Isabel Lopez på EKO i Svensk Damtidning Julglitter hos Maruschka de Margó

Isabel Lopez på EKO i Svensk Damtidning Julglitter hos Maruschka de MargHej underbara läsare!

Jag hoppas att ni mår strålande och att julförberedelserna går som på räls. Jag känner mig verkligen glad och tacksam över att få dela en otrolig upplevelse med er. För er som inte redan vet, så var jag nyligen bjuden till ett evenemang som ägde rum i slutet av november. Detta var ingen annan än julglitter-evenemanget hos ingen mindre än Maruschka de Margó.

Jag blev inbjuden till detta fantastiska evenemang på grund av min blogg Miss Lopez, som finns hos Blogbiz, och det är verkligen en ära att få vara en representant för den underbara gemenskapen vi har byggt upp tillsammans. Härifrån vill jag tacka så mycket Anne, som driver plattformen.

Kvällen var fylld av glamour och glädje, och jag hade lyckan att mingla med underbara väninnor, inklusive min kompis, den fantastiska Victoria Molina. Att få dela dessa ögonblick med likasinnade själar gjorde allt ännu mer speciellt. Min vännina Victoria Molina informerade mig om tidningen och hon tog några bilder från mobilen som skickade till mig, därför är de lite suddiga. Jag är i Spanien nu, därför.

Maruschka de Margós julglitter-evenemang var en smältdegel av elegans och goda smaker. De franska sötdelikatesserna var en fröjd för smaklökarna och en perfekt komplement till den glamorösa stämningen som fyllde rummet.

Det mest överraskande och spännande var att hitta mig själv på sidorna av Svensk Damtidning. Jag visste inte att jag skulle synas bland så många andra svenska kändisar, och det gav verkligen en extra krydda till hela upplevelsen. Att få vara en del av detta exklusiva sällskap och synas på sidorna av en prestigefylld tidning var en dröm som gick i uppfyllelse och framför allt en överraskningen.

Jag vill tacka Maruschka de Margó för att de skapade denna fantastiska kväll och för att jag fick vara en del av den. Jag är tacksam för alla gamla bekanta och nya vänner som jag fick möta under denna kväll av ren glamour.

Tack för att ni delar denna resa med mig, och jag ser fram emot att fortsätta skapa och dela magiska ögonblick tillsammans med er alla.

Glamorösa hälsningar,

Isabel Lopez. Glöm inte att följa mig på min Youtube-kanal @misslopez