ENTREPRENEUR, LIFESTYLE

Upptäck Nerja En Dold Skatt vid Solkusten Spanien

I samarbete med Boka Nerja http://www.bokanerja.se

Hej passionerade resenärer! Idag vill jag dela med mig av en fantastisk upplevelse i Nerja, en gömd skatt vid den vackra Solkusten. Detta äventyr blev möjligt genom samarbetet med Boka Nerja, en framstående svensk resebyrå som gjorde min vistelse och utforskning i denna charmiga stad möjlig.

Nerja, belägen bara en timme från Malaga och nära imponerande destinationer som Granada, Sierra Nevada och Sevilla, har förtrollat mig med sina charmiga drag. Jag vill särskilt tacka Boka Nerja, vars professionalism och stöd har gjort denna upplevelse ännu mer minnesvärd.

Min välkomst i Nerja i Solkusten Spanien var unik tack vare Åse, en mycket trevlig svensk som bor i Nerja med sin dotter och arbetar för Boka Nerja. Åse, äventyrslysten i hjärtat, delade med sig av sin fascinerande historia om att resa från Sverige till Spanien i en husvagn. Hennes dotter följer det svenska läroplanen på distans, vilket jag tycker är fantastiskt för föräldrar som måste resa i arbetets tjänst.

Upptäck Nerja: En Dold Skatt vid Solkusten

I Nerja Spanien med BOKA NERJAEn av de mest framstående skatterna i Nerja är dess berömda “Balcón de Europa”, där du kan beundra den imponerande horisonten som sträcker sig ända till Nordafrika. Tänk att vara bara några kilometer från en annan kontinent!

För att ge er en visuell uppfattning om denna underbara stad, bjuder jag in er att titta på videon jag har förberett. Från de levande tapas till de imponerande landskapen har Nerja varit inspirationen bakom den berömda spanska serien “El Verano Azul”.

Sammanfattningsvis är Nerja mycket mer än en turistdestination; det är en upplevelse som kombinerar den rika spanska kulturen med den naturliga skönheten och den unika gästfriheten hos dess invånare. Välkomna till Nerja, en destination som säkert kommer att lämna ett oförglömligt intryck i era hjärtan!

#BokaNerja @misslopez