ENTREPRENEUR, LIFESTYLE

En vecka av glamour, kändisar och nostalgi med Therese Neaime, Dogge Doggelito och Cocktail Jul party på Maruschka de Margo med Caroline Svedbom

En Vecka av Glamour, Kändisar och Nostalgi

Hej kära läsare!

Hoppas ni har det fantastiskt där ute. Jag vill dela några spännande händelser från den senaste veckan, fylld med glamour, kändisar och en dos nostalgi.

Först och främst blev jag inbjuden som bloggare på Stockholm Beauty Week av ingen mindre än min gamla partner och vän, Maria Förssen. Trots den överväldigande folksamlingen blev det en upplevelse som verkligen satte guldkant på veckan. Att navigera bland alla skönhetsprodukter och nya trender var en utmaning, men det blev lättare när jag stötte på min gamla kompis och Sveriges egna kändis.

Där mötte jag den underbara Therese Neaime, som bara har två veckor kvar innan hon välkomnar sitt barn vid 54 års ålder. Hon är vackrare än någonsin och strålar av lycka. Att höra henne tala om att allt är möjligt var en inspirerande stund. Stort grattis till er båda, Dogge Doggelito och Therese Neaime, ni är hetaste i Sverige just nu!

Det är alltid roligt att träffa mina kändisvänner och dela spännande ögonblick tillsammans. Igår hade jag förmånen att närvara vid en cocktail-mingel på Maruschka de Margo. Mor och dotter är kända societetsprofiler i Sverige och har en fantastisk damklädesbutik på Östermalm. En fotograf tog några bilder, och jag hade glädjen att vara vid min sida med Victoria Molina. Om ni ser bilderna någonstans, låt mig veta – jag köper sällan papperstidningar numera.

Under minglet träffade jag också en gammal bekant, Pietro Falai. Vi delade minnen från den tiden då jag nyss hade kommit till Sverige och drömde om att öppna min egen butik. Jag hade min egen butik på Karlavägen med vackraste fest och bröllopsklänningar från Spanien som hette Via Karla tills vi fick inbrott, väldigt tråkigt!

På den tiden diskuterade jag med Pietro Fallai om min butikslokal och till och med Zaras etablering i Stockholm, vilket nu när vi kom ihåg det kändes som en resa tillbaka i tiden. Livet visade sig dock från en annan vinkel, och trots utmaningar blev det en del av min egen självutvecklingsresa. Minne för den tiden för mer än 20 år tillbaka!. För mig är detta en kvantum-grej – tiden finns inte, bara minnen där vi lär oss och växer.

 

Efteråt var jag inbjuden till ett Bukowskis-mingel. Många vackra antikviteter fångade mitt öga, och det ledde till en affärsidé som föddes. Jag berättar sen om det “materialiseras”!

Tack till alla mina vänner för de fantastiska inbjudningarna! Nu när jultiden närmar sig ser jag fram emot vad mer som kommer att ske.

Tack till er alla som gjorde den här veckan extra minnesvärd!

Kramar och julkänsla,

Miss Lopez, Maria Isabel Lopez

 

Cocktail på Maruschka de Margo med Caroline Svedbom
Cocktail på Maruschka de Margo med Caroline Svedbom
Cocktail på Maruschka de Margo
Cocktail på Maruschka de Margo

‘Här med Maruschka teamet, mor och dotter till vänster. Kända juldesigner Caroline Svedbom till häger. Jag älskar hennes ringar!’Vi fick lite bubbel och extra exklusiv glögg. Merci!

Caroline Svedbom smycken
Caroline Svedbom smycken

Här några smycken från underbara Caroline Svedbom som finns på Sturegallerian.

Pietro Fallai på Maruschka de Margo
Pietro Fallai på Maruschka de Margo

Här med Pietro Fallai, far till ägarinnan, om jag minns rätt.

och nu kommer några bilder from Stockholm Beauty Week. Tack Maria Förssen som är en framgångsrik arrangör.

Therese Neaime på Stockholm Beauty week
Therese Neaime på Stockholm Beauty week

Här med gravida Therese Neaime. Magen syns inte så mycket men hon utstrålar riktig glädje!. Lyckan till!. Jag ser fram emot att välkomna  ditt barn till världen!.

Dogge Doggelito
Dogge Doggelito

Här med alltid rolig Dogge Doggelito som är half syamerikans och vi pratar alltid spanska när vi ses.

Bukowski
Bukowski

Sist med inte minst, lite antikrunda på Bukowskis salonger denna gången.

Imorgon blir det en till jul cocktail party på Haymarket med Sara Poul.

Vi ses snart igen!!. Glöm inte att sova gott och ännu viktigare att drömma stor!!!.

& Feelgood!