ENTREPRENEUR, HOLISTIC COACH

Självkänsla och Empowerment: Min Konferens i Mexiko för Att Hylla Kvinnor som Drottningar

Vad rolig att bli bjuden som talare och kunna inspirera andra kvinnor i världen, nu i Mexico!!!

Jag har precis haft min konferens om självskänla via Zoom!. Det är är vad jag kallar Feelgood womanhood och därför jag startade bloggen! Miss Lopez och Feelgood womanhood!!!. Rolig att kunna nå kvinnor i hela världen!

Miss Mexico
“Miss Mexico” drottningar med Miss Lopez

Om konferensen

Idag hade jag äran att delta i en inspirerande konferens i Mexiko som syftade till att uppmuntra kvinnor att stärka sin självkänsla och känna sig som drottningar. Jag är övertygad om att varje kvinna förtjänar att känna sig som en drottning, oavsett bakgrund eller livssituation.

Empowerment för Kvinnor i Mexiko

Mexiko är ett land rikt på kultur, historia och framför allt starka kvinnor. Det är därför jag kände att det var viktigt att vara en del av denna konferens online som fokuserade på att främja självkänsla och empowerment bland kvinnor i Mexiko. Det var uppenbart att kvinnor i Mexiko står inför unika utmaningar, och det är viktigt att erbjuda stöd och resurser för att hjälpa dem att växa och blomstra. Vi delade också berättelser om mod och resiliens som bevisar att kvinnor är starkare än de ibland inser.

Drottningar i Våra Egna Liv

Under konferensen betonade vi att varje kvinna är en drottning i sitt eget liv. Det spelar ingen roll varifrån vi kommer eller vilka hinder vi möter; vi förtjänar alla att känna oss som drottningar. Det handlar om att äga sin självkänsla och självförtroende. En viktig del av konferensen var att dela verktyg och strategier för att öka självkänslan. Att älska och respektera sig själv är grunden för att uppnå framgång och lycka. Vi uppmanade alla kvinnor att släppa rädslan och tvivel, och istället omfamna sin inre styrka.

Titta på Konferensen på YouTube

För dem som inte kunde närvara på konferensen, har jag bra nyheter! Vi har dokumenterat och delat hela konferensen på YouTube så att fler kvinnor kan ta del av dessa värdefulla insikter och råd. Du kan se hela konferensen genom att klicka på länken nedan:

@misslopez YOUTUBE kanal 

Låt oss sprida budskapet om att varje kvinna är en drottning och att självkänsla är nyckeln till att uppnå sina drömmar.Min konferens i Mexiko var en oförglömlig upplevelse som påminde mig om kraften och potentialen hos kvinnor över hela världen. Vi är alla drottningar i våra egna liv, och det är dags att omfamna den sanningen. Tillsammans kan vi stärka varandra och skapa en värld där alla kvinnor känner sig värdefulla och självsäkra.Jag ser fram emot att fortsätta arbeta för att uppmuntra kvinnor att bli sina bästa, mest självsäkra versioner.

Tacksam för att Du följer mig på min Youtube kanal @misslopez