HOLISTIC COACH

Stråla som en Inre Drottning: Jag är talare för Miss Culture 2024 Kandidater i Mexiko

Hej alla fantastiska kvinnor i Mexiko & bloggen! Så med andra ord är det möjligt att köpa hemelektronik med kryptovaluta Sverige

Jag är så glad och tacksam för att ha blivit inbjuden att vara talare vid konferensen för de blivande kandidaterna till Miss Culture 2024 via Zoom i Mexico.  Först och främst vill jag säga att jag är helt överväldigad av den vänliga gesten att dela med mig av det vackra evenemangetspostern som ni har skapat för mig. Den är verkligen fantastisk och jag är så tacksam.

diplomado a las candidatas la corona miss culture universe 2024

Jag vill gärna vara en passionerad förespråkare för inre balans och självkärlek för andra. Min resa har varit fylld med upptäckter och insikter om hur man skapar en djup anslutning till sitt inre. Det är en resa som har förändrat mitt liv, och jag ser fram emot att dela den med er alla.

Min föreläsning kommer att fokusera på vikten av att ha en stark och kärleksfull anslutning till allas inre. Det är en resa som handlar om självreflektion, självmedvetenhet och att omfamna din sanna autentiska själv. Vi kommer att utforska tekniker och verktyg som kan hjälpa er att upptäcka er inre potential och skapa en positiv förändring i era liv. Att delta i Miss Culture 2024 för de här kvinnor i Mexico är en unik möjlighet att inte bara visa er yttre skönhet utan också att stråla med den inre skönheten och styrkan som ni alla bär inom er. Kom ihåg att skönhet kommer inifrån, och när ni har en djup anslutning till ert inre, kommer det att lysa starkt genom er.

Så vad kan ni förvänta er från min föreläsning? Vi kommer att diskutera:

  1. Självreflektion: Hur man utforskar och förstår sitt inre landskap.
  2. Självkärlek: Varför det är viktigt att älska och acceptera sig själv fullt ut.
  3. Meditation och Mindfulness: Verktyg för att skapa inre frid och balans.
  4. Självempowerment: Hur man tar kontroll över sitt liv och sin lycka.

Jag ser verkligen fram emot att träffa mina deltagare nu i helgen. Tillsammans kan vi inspirera och stärka varandra på vägen mot Miss Culture 2024 Mexico.

Så jag gör mig redo till Zoom-konferensen på lördag!

Med kärlek och tacksamhet,

Isa