ENTREPRENEUR, HOLISTIC COACH

Min Upplevelse på Next in Mind: Hälsomentalitetsfokus i Sverige

Hej alla,

Nyligen deltog jag i ett inspirerande evenemang i Stockholm som handlade om mental hälsa. Evenemanget var ett samarbete mellan Reach the Change, The Inner Foundation och Tim Bergling Foundation. Det påminde oss om vikten av att prioritera vår mentala hälsa i dagens hektiska värld. Andra som var där var Ringt by Me och Sopköket.

next in mind, Tim bergling foundation, reach the change, the inner foundation , miss lopez , hopeline online
next in mind, Tim bergling foundation, reach the change, the inner foundation 

Det var väldigt roligt att få träffa Felicia Margineanu igen, som var där som fotograf. Hon är en framgångsrik socialentreprenör som jag brukade träffa på olika evenemang i Stockholm för några år sedan. Vi hälsade varmt på varandra!. Hon väntar sitt första barn och jag är så glad för henne!

Hopeline online på next in mind
Hopeline online på next in mind

Under evenemanget diskuterades olika aspekter av mental hälsa och utmaningarna många står inför. Jag är grundare av Hopeline Online, en plattform som strävar efter att stödja dem som kämpar med negativa känslor och tankar. I den digitala tidsåldern kan vi lätt känna oss ensamma, och tillgång till online-stöd kan vara ovärderligt.

Hoppas att Hopeline Online kan samarbeta med de ideella organisationer som var närvarande på eventet för att öka tillgängligheten till stöd och hjälp. Teknologin kan vara kraftfull när det handlar om att hjälpa och stödja människor.

Evenemanget påminde oss om behovet av att bryta stigman kring mental hälsa och öka medvetenheten om de utmaningar vi alla kan stå inför. Låt oss tillsammans arbeta för en mer stödjande samhällelig miljö.

next in mind, Tim bergling foundation, reach the change, the inner foundation , miss lopez , hopeline online
next in mind, Tim bergling foundation, reach the change, the inner foundation , miss lopez , hopeline online

Mitt deltagande i Next in Mind var en påminnelse om vikten av att uppmärksamma vår mentala hälsa och erbjuda stöd till dem som behöver det.

Tack för att ni delade er tid med mig!

Varma hälsningar @misslopez