HOLISTIC COACH

Från Sorg till Tröst: Upptäck Hur du Övervinner Sorg och Hittar Tröst

Hej kära läsare,

Idag vill jag dela med mig av något personligt och meningsfullt. Jag har precis släppt en ny YouTube-video med titeln “Från Sorg till Tröst: Upptäck Hur du Övervinner Sorg och Hittar Tröst“. I videon delar jag mina egna erfarenheter och strategier för att hantera och övervinna congoja, djup sorg på spanska.

Congoja kan vara överväldigande och utmanande att hantera, men det är möjligt att läka och hitta tröst. I videon delar jag verktyg och metoder som har hjälpt mig personligen genom min egen sorg. Jag hoppas att dessa insikter kan vara till hjälp och stöd för er som också kämpar med liknande känslor.

Utöver videon rekommenderar jag min certifierade beteendeterapeutkurs. Kursen ger en djupare förståelse för beteendeterapi och erbjuder praktiska verktyg för att hantera svåra känslor och främja mental hälsa.

Ni är inte ensamma i er sorg. Det finns stöd och hjälp att få. Tack för att ni tar er tid att läsa mitt inlägg och titta på min video. Jag hoppas att ni hittar tröst och inspiration i det jag delar.

Ta hand om er.

Med kärlek,

Isabel

@misslopez