ENTREPRENEUR

El Pulpo @elpulpo.es modehus expanderar sin räckvidd med Spanska fotbollsförbundet som sponsor

 

Hej alla fotbollsentusiaster från A Coruna!

Jag är glad att informera till er att nu är jag agent för El Pulpo i Sverige, den spanska varumärke inspirerad av Athanten från Galicia. Jag var på deras huvudkontor i fredags i A Coruna och nu kommer jag att representera El Pulpo i Sverige så jag vill kontakta inköpare och starta en marknadsföring kampanj.

Visste ni dessutom att ölen Estrella Galicia samarbetar tillsammans med El Pulpo. Båda från a Coruna, Galicien där jag är född och befinner mig just nu, min sommarställe i Spanien. Jag föredrar norra Spanien, Galiciien som ni vet.

Vi på El Pulpo har stora nyheter att dela med er idag. Som ni kanske redan vet är El Pulpo en ledande leverantör av fotbollsutrustning och supporterprodukter, och vi har glädjen att meddela att vi nu expanderar vår närvaro till Sverige som officiell agent för varumärket. Detta är ett stort steg framåt för oss och ett bevis på vår passion för fotboll.Federación Española de Fútbol är den officiella benämningen på det spanska fotbollsförbundet. På svenska kan det översättas som “Spanska fotbollsförbundet”.

El Pulpo & Den Spanka ligan

Men det är inte allt! Vi är även stolta över att tillkännage att El Pulpo har blivit en officiell sponsor för Federation Española de Fútbol (Spanska fotbollsfederationen). Att få möjligheten att samarbeta med ett så prestigefyllt och respekterat fotbollsorgan som FEFF är en ära för oss. Det visar på vårt engagemang för att stödja och främja fotbollen i Spanien och internationellt.

Som en del av detta spännande partnerskap kommer El Pulpo att fortsätta erbjuda högkvalitativa fotbollsprodukter till spelare, tränare och fans runt om i världen. Vårt sortiment inkluderar allt från fotbollskläder, bollar och skor till accessoarer och supporterartiklar. Vi strävar alltid efter att erbjuda produkter av högsta kvalitet som uppfyller de strängaste kraven från fotbollssamhället.

För att lära dig mer om El Pulpo och utforska vårt sortiment, besök gärna vår hemsida på www.pulpo.es eller följ oss på Instagram på @2elpulpo.es. Här hittar du de senaste nyheterna, erbjudanden och exklusiva produkter.

Vi ser fram emot en spännande framtid som agent för El Pulpo i Sverige och som sponsor för Federation Española de Fútbol. Tillsammans med er, våra lojala kunder och fans, kommer vi att fortsätta att fira och njuta av den underbara sporten som fotboll är.

Tack för ert stöd och låt oss göra fotbollen ännu mer spännande tillsammans!