ENTREPRENEUR, HOLISTIC COACH

Mitt spännande projekt som projektansvarig för DMC Galicia – Erbjuder resor till Santiago pilgrimsväg!

Hej alla äventyrssugna resenärer och pilgrimsvänner från Galicia i norra Spanien!.

Jag är så glad och stolt över att få presentera mitt senaste projekt som projektansvarig för DMC Galicia. Vi är en researrangör med inriktning på att erbjuda oförglömliga resor längs den vackra Santiago pilgrimsvägen i Spanien.

Att vara en del av denna inspirerande och historiska pilgrimsväg är en fantastisk möjlighet för mig. Varje år lockar vägen tusentals människor från hela världen för att ta del av dess andliga och kulturella betydelse. Nu kan jag stolt säga att jag är med och skapar minnesvärda upplevelser för dessa resenärer.

Santiago pilgrimsväg, även känd som Camino de Santiago, är en av de mest berömda och älskade pilgrimslederna i världen. Det är en rutt som sträcker sig över 800 kilometer genom de vackraste landskapen i norra Spanien. Vägen tar oss genom pittoreska byar, gröna dalar och över imponerande bergspass. Det är en resa som utmanar både kropp och själ, och belönar varje pilgrim med en oslagbar känsla av prestation och inre frid.

Som projektansvarig för DMC Galicia har jag arbetat hårt för att skapa unika och skräddarsydda resor längs Santiago pilgrimsvägen. Vår passion är att ge våra resenärer en autentisk upplevelse som låter dem upptäcka och förstå den rika historien och kulturen som omger denna världsberömda väg.

Vi strävar efter att erbjuda resor som passar alla. Oavsett om du är en erfaren pilgrim eller en nybörjare, kan vi anpassa resan efter dina preferenser och behov. Vi kan ordna boende, transport, guider och allt annat som krävs för en smidig och njutbar resa. Vårt mål är att göra varje steg på pilgrimsvägen till en oförglömlig och berikande upplevelse.

Så om du någonsin har drömt om att vandra längs Santiago pilgrimsväg, är det nu dags att förverkliga den drömmen. Låt DMC Galicia vara din pålitliga partner på denna spirituella resa. Vi kommer att se till att varje ögonblick blir fyllt av skönhet, gemenskap och personlig utveckling.

Jag ser fram emot att välkomna er till denna enastående resa genom Santiago pilgrimsväg. Tillsammans kommer vi att skapa minnen för livet och upptäcka den verkliga skönheten i denna heliga väg.

Glöm inte att följa vårt blogg för uppdateringar och inspiration från våra resenärer. Tills dess, ta hand om er och dröm stort!

Här får ny broshyren till resan. För mer information kontakta mig gärna på isabel.lopez@dmcgalicia.com eller 0709993109.

Följ gärna @the.st.james.way