ENTREPRENEUR

Premios Qvinna : Att hylla kvinnligt ledarskap och talang på Sveriges Ambassad i Madrid

Premios Qvinna : Att hylla kvinnligt ledarskap och talang på Sveriges Ambassad i Madrid
Premios Qvinna : Att hylla kvinnligt ledarskap och talang på Sveriges Ambassad i Madrid. Här med Maribel Alvarez
Premios Qvinna : Att hylla kvinnligt ledarskap och talang på Sveriges Ambassad i Madrid.
Premios Qvinna : Att hylla kvinnligt ledarskap och talang på Sveriges Ambassad i Madrid. Jag vill säga att alla dessa bilder är utan filter eller redigering och det tycker jag att det är bra oavsett!
Premios Qvinna : Att hylla kvinnligt ledarskap och talang på Sveriges Ambassad i Madrid
Premios Qvinna : Att hylla kvinnligt ledarskap och talang på Sveriges Ambassad i Madrid
Premios Qvinna : Att hylla kvinnligt ledarskap och talang på Sveriges Ambassad i Madrid
Premios Qvinna : Att hylla kvinnligt ledarskap och talang på Sveriges Ambassad i Madrid
Premios Qvinna : Att hylla kvinnligt ledarskap och talang på Sveriges Ambassad i Madrid
Premios Qvinna : Att hylla kvinnligt ledarskap och talang på Sveriges Ambassad i Madrid
Premios Qvinna : Att hylla kvinnligt ledarskap och talang på Sveriges Ambassad i Madrid
Premios Qvinna : Att hylla kvinnligt ledarskap och talang på Sveriges Ambassad i Madrid
Premios Qvinna : Att hylla kvinnligt ledarskap och talang på Sveriges Ambassad i Madrid
Premios Qvinna : Att hylla kvinnligt ledarskap och talang på Sveriges Ambassad i Madrid
Premios Qvinna : Att hylla kvinnligt ledarskap och talang på Sveriges Ambassad i Madrid
Premios Qvinna : Att hylla kvinnligt ledarskap och talang på Sveriges Ambassad i Madrid
Premios Qvinna : Att hylla kvinnligt ledarskap och talang på Sveriges Ambassad i Madrid. Här Sveriges Ambassadör i Madrid och kvinnlig journalist från Spanien Elena Salamanca
Premios Qvinna : Att hylla kvinnligt ledarskap och talang på Sveriges Ambassad i Madrid. Här Sveriges Ambassadör i Madrid och kvinnlig journalist från Spanien Elena Salamanca

Hej alla bloggläsare!

Idag vill jag dela med mig av en spännande händelse som ägde rum tidigare i Madrid. Det handlar om de prestigefyllda Premios Qvinna, en ceremoni som anordnades av Handelskammaren Hispano-Svenska (CCHS) för att uppmärksamma och hylla kvinnligt ledarskap och talang som en drivkraft för jämställdhet. Låt mig berätta om den glittrande galakvällen och de fantastiska kvinnorna som blev hedrade under denna speciella händelse.

Hela evenemanget var fyllt av spänning och förväntan. CCHS hade satt samman en imponerande jury bestående av framstående representanter inom de hispano-svenska relationerna, samt representanter från Handelskammaren Hispano-Svenska och andra inbjudna gäster. Deras uppgift var att välja ut de mest framstående kvinnorna inom olika områden och hylla dem på denna glamorösa kväll.

Priserna, som baserades på olika kategorier, skulle belöna de företag som främjade och spridde kvinnligt ledarskap samt synliggöra kvinnor som var banbrytande inom innovation, företagsframgångar och karriär. Det var en fantastisk möjlighet att ge dessa kvinnor den uppmärksamhet de förtjänade och ge dem erkännande genom att lyfta fram deras namn och efternamn.

En av de mest betydelsefulla aspekterna av dessa prisutdelningar var att det inte bara var företag eller institutioner som belönades, utan också individer som utmärkte sig genom att synliggöra och främja kvinnligt talang. Det var ett sätt att uppmärksamma det individuella bidraget till jämställdhet och skapa inspiration för andra kvinnor att följa i deras fotspår.

Under ceremonin presenterades också en speciell symbol för priserna. Ordet “Qvinna”, som är ett gammalt svenskt ord för “kvinna”, användes för att betona vikten av att fira kvinnlig styrka och kvalitet. Q-symbolen, som också ingick i den minnesvärda prisfigurinen, blev en symbol för att hylla dessa framstående kvinnor och deras enastående prestationer.

Hela kvällen var fylld av glädje och stolthet. Det var en underbar atmosfär där man kunde känna energin från de hyllade kvinnorna och deras stolta familjer och vänner. Att vara närvarande vid denna händelse var en påminnelse om vikten av att fortsätta stödja och främja jämställdhet i alla områden av samhället.

Premios Qvinna hölls vid residenset för Sveriges ambassad i Madrid och erbjöd en perfekt bakgrund för denna spektakulära händelse. Under hela kvällen bjöds det på en förstklassig gala med fin mingel på slutet.

Under kvällen hade jag även privilegiet att återförenas med min gamla vän Maribel Alvarez från Alfombra Roja, en kvinna med en imponerande karriär inom handelsbranschen. Det var verkligen en speciell stund att kunna dela denna upplevelse med henne och få höra om hennes framgångsrika resa.

Jag hade även möjligheten att träffa Anna från Handelskammaren Hispano-Svenska, en inspirerande kvinna som arbetar hårt för att främja de hispano-svenska relationerna och stödja kvinnligt entreprenörskap. Det var fantastiskt att höra om hennes arbete och få chansen att diskutera våra gemensamma intressen.

Mot slutet av kvällen fick jag också möjlighet att träffa intressanta människor, bland annat Sveriges ambassadör i Madrid och några kvinnor som arbetar på en välkänd redovisningsbyrå i staden. Att få möta dessa engagerade och framgångsrika kvinnor var en inspirationskälla och en påminnelse om att det finns så mycket potential och talang runtomkring oss.

Jag vill ta tillfället i akt att tacka alla inblandade för denna fantastiska kväll. Tack till Handelskammaren Hispano-Svenska för att ni lyfter fram kvinnors prestationer och främjar jämställdhet. Tack till Maribel Alvarez för att vi fick dela denna minnesvärda stund tillsammans. Tack till Anna för att du delade med dig av din kunskap och entusiasm. Och tack till Sveriges ambassadör och de fantastiska kvinnorna från redovisningsbyrån för de intressanta samtal vi hade.

Premios Qvinna var verkligen en kväll att minnas. Det var en hyllning till kvinnligt ledarskap och talang, en chans att uppmärksamma framstående kvinnor och inspireras av deras framgångar. Jag är tacksam över att ha fått vara en del av denna spektakulära händelse och ser fram emot att fortsätta stödja och främja jämställdhet i vårt samhälle.

Tack till er alla från Madrid!