Okategoriserade

LANSERING HOPELINE ONLINE – Ditt nya nummer att ringa: 09391946. Nu endast 195 kr/samtal för maxtid 20 minuter!

I samarbete med Hopelineonline.com

Lansering av HopeLine Online - Nu endast 195 kr/samtal för maxtid 20 minuter!
LANSERING HOPELINE ONLINE – Ditt nya nummer att ringa: 09391946. Nu endast 195 kr/samtal för maxtid 20 minuter

Vi är glada att meddela lanseringen av HopeLine Online – ditt stödnummer för att få hjälp när du behöver det som mest. Vi vet att vissa gånger kan det vara svårt att nå ut och prata om det som tynger oss, så vi finns här för att erbjuda en trygg och konfidentiell plats att dela dina tankar och känslor.

Genom att ringa HopeLine Online kan du prata med våra professionella samtalsrådgivare som är dedikerade att lyssna och stötta dig genom svåra stunder. Vi förstår att varje samtal är unikt, och därför erbjuder vi nu en särskild lanseringspris på endast 195 kr per samtal, med en maximal tid på 20 minuter.

Vårt mål är att göra hjälp tillgänglig för alla och genom att erbjuda detta överkomliga pris vill vi se till att du får det stöd du förtjänar. Vi finns här för att hjälpa dig att navigera genom livets utmaningar och finna ljuspunkterna på vägen.

För att nå HopeLine Online, ring vårt stödnummer 093 91 946. Vårt team av erfarna samtalsrådgivare kommer att finnas vid din sida för att lyssna och stötta dig. Du är inte ensam – vi finns här för att hjälpa.

Så ta steget och ring HopeLine Online idag för att boka ditt samtal. Du förtjänar stöd, och vi är här för att ge det till dig.

Priset är endast 195 kr per samtal för en maximal tid av 20 minuter. För ytterligare information, vänligen kontakta oss på www.hopelineonline.com

När du plötsligt behöver prata med någon!