ENTREPRENEUR, HOLISTIC COACH

Från Ångest till Styrka: Min Resa och En Ny YouTube-video på Min Kanal @misslopez

Hej där! Idag vill jag dela med mig av något som har varit en stor del av mitt liv – ångest. Förhoppningsvis kan min resa och mina erfarenheter hjälpa dig om du befinner dig i en liknande situation. Dessutom har jag också en spännande nyhet att dela med er – jag har laddat upp en ny YouTube-video på min kanal!

Ångest är något som jag har kämpat med i många år. Det var en ständig följeslagare i mitt liv och hade en negativ inverkan på min mentalitet och välmående. Jag upplevde intensiva känslor av rädsla, oro och panik utan en tydlig anledning. Det var som att vara fast i en ond cirkel där ångesten födde mer ångest. Men genom åren har jag lärt mig olika sätt att hantera och lindra min ångest, och det är det jag vill dela med mig av idag.

  1. Djupandning och mindfulness: Att fokusera på min andning och vara närvarande i stunden har varit otroligt effektivt för mig. Genom att ta djupa andetag och medvetet slappna av min kropp, kan jag sakta ner mina tankar och minska ångestens intensitet.
  2. Utöva regelbunden motion: Att träna och röra på mig har visat sig vara en fantastisk stressreducerare. Oavsett om det är en promenad i naturen, en löprunda eller yoga, frigörs endorfiner som hjälper till att lyfta mitt humör och minska ångest.
  3. Prata med någon: Att prata om min ångest med en betrodd vän eller familjemedlem kan vara otroligt befriande. Ibland behöver vi bara ventilera våra känslor och få stöd från någon som förstår oss.
  4. Skriva dagbok: Att sätta ner mina tankar och känslor på papper har hjälpt mig att bearbeta och förstå min ångest bättre. Det ger mig också en möjlighet att reflektera över mina framsteg och inse att ångest inte behöver kontrollera mitt liv.
  5. Sök professionell hjälp: Om ångesten blir överväldigande och påverkar min vardag negativt, tvekar jag inte att söka professionell hjälp eller varför inte ringa till en stödtelefon för experthjälp?. En terapeut eller psykolog kan ge värdefulla verktyg och tekniker för att hantera ångest på ett mer effektivt sätt.

Genom att implementera dessa strategier har jag märkt en förbättring i mitt mentala välmående. Det är en pågående resa, men jag är glad att jag har hittat sätt att hantera min ångest på ett mer konstruktivt sätt.

Och nu till den spännande nyheten! Jag har precis laddat upp en ny YouTube-video på min kanal @misslopez. I videon delar jag mina personliga erfarenheter med ångest och ger tips och råd om hur man kan